Sådan downloades billeder til den skarpere billednøglering

The Sharper Image er kendt for sine innovative gadgets og elektronik, såsom den digitale foto nøglering. Denne lille enhed kan rumme op til 60 digitale billeder og oprette forbindelse til dine nøgler som enhver normal nøglering. Selvfølgelig skal du først downloade digitale billeder til enheden, før du kan nyde det til dets tilsigtede brug. Hver nøglering leveres med en USB-ledning og computersoftware, der giver en brugervenlig oplevelse.

Trin 1

Indsæt softwareinstallations-cd'en i din computers diskdrev for at installere Photo Viewer-softwaren til nøglering. Et sæt retninger vises på skærmen for at guide dig gennem installationsprocessen. Genstart din computer, når du bliver bedt om at gøre det.

Trin 2

Tilslut nøglering til computeren med nøgleringens USB-ledning. Den lille ende af ledningen går ind i nøgleringens port, mens den største ende af ledningen tilsluttes en USB-stikkontakt på computeren. Displayet på nøgleringe skal sige "Opdatering."

Trin 3

Åbn Photo Viewer-softwaren. Som standard skal der være et ikon til Photo Viewer på skrivebordet. Når de er åbnet, kan fotografierne på nøglering ses i højre side af vinduet, mens biblioteket til dine computerfiler kan ses på venstre side.

Trin 4

Naviger i biblioteket i venstre side af vinduet for at finde den mappe, der indeholder dine fotos. Placeringen af ​​fotos varierer afhængigt af, hvordan computeren er konfigureret.

Trin 5

Klik på det foto, du vil overføre til nøglering. Billedet vises i et felt i nederste venstre hjørne af vinduet, hvor du kan foretage mindre ændringer. Foretag de ønskede justeringer, og klik på den store blå pil ved siden af ​​billedet. Gentag processen for alle yderligere fotos, du vil føje til nøglering.

Trin 6

Klik på knappen "Synkroniser" øverst til højre i vinduet.

Klik på "OK", når fotos er overført til nøglering. Nøglering kan frakobles computeren, når den er færdig.