Opret ASCII Art Text Bannere på kommandolinjen

Grafik og store stiliserede tekstblokke, der er bygget helt ud af ASCII-tastaturkaraktererne, hedder ASCII-kunst. Du har måske set det med den stødige ASCII Star Wars-ting, men det var engang populært at stilisere meddelelser og billeder på BBS, IRC, MUDs, opslagstavler og i de tidlige dage af internettet generelt siden stort set faldet ud af favør til, godt, faktisk grafik og billeder. Ikke desto mindre giver kommandolinjen i Mac OS X en retro-tilbagekald med det helt egen ASCII kunst banner skaber, der er passende kaldt 'banner'.

Hvis du selv vil prøve ASCII Art Building Banner-kommandoen, skal du starte Terminal-appen fra mappen / Applications / Utilities og følge med.

Du vil opdage, at brug af banner er meget simpelt, bare fod det lidt tekst, du vil omdanne til et ASCII-banner, og det gør det hårde arbejde for dig. På det mest enkle, kan du bruge det som sådan:

banner osxdaily.com

Du kan erstatte 'osxdaily.com' med din egen beskedtekst, men det givne eksempel vil udskrive 'osxdaily.com' som et enormt vertikalt ASCII-banner, så brug det som:

banner your message goes here

På grund af den enorme standardstørrelse (132 tegn bred) er output muligvis kun egnet til udskrivning, så for at reducere størrelsen af ​​bannereteksten angives kun en bredde med -w-flag som sådan:

banner -w 20 osxdaily.com

Dette vil udføre bannerteksten på en langt mere rimelig 20 tegn bredde. Men ved at reducere den samlede bredde reducerer du også kvaliteten af ​​ASCII-kunst, så hvis du vil have skarphed, skal du beholde den større størrelse og derefter manuelt reducere skriftstørrelsen af ​​outputen selv, enten i Terminal eller med en app som TextEdit. Du kan også vælge at manuelt rotere teksten selv i tredjeparts applikationer, men bannerkommandoen i OS X udskriver ikke vandret.

Ikke i kommandolinjen? Opret ASCII kunstbannere på nettet

For dem der ikke er behagelige at grave rundt på kommandolinjen, eller som ikke vil have store vertikale bannere, kan du altid bruge en web-baseret ASCII-kunstgenerator, der findes her. Der er endda en række skrifttypeindstillinger, hvis du har lyst til tilpasse tingene lidt længere.

Du skal bare kopiere og indsætte det output, hvor du vil have det vist. En perfekt løsning til dem, der ønsker at få deres email-signaturer, ser ud som om de kommer fra 1994.

Er dette det mest nyttige i verden? Nå nej, men det er sjovt. Hvis du nu er på et ASCII-spark, så prøv at sprænge dit yndlingsspil i den helt hilariske VLC video-til-ASCII-afspiller.