Kan din Mac gøre dette?

Husk, når Windows ville kollidere så utroligt godt, at du kunne male med fejlrapportvinduerne? Det var sikkert sjovt, var det ikke? Måske er et af de mere underholdende aspekter ved at køre Windows, når det går i stykker, så næste gang din Mac-veninde praler om deres computer ... spørg dem, men kan din Mac gøre det? Det tror jeg ikke!

OK, så du kan fil dette under "Ting din Mac ikke kan gøre" - ikke at du er særlig skuffet over det. Dette får næsten dig til at savne disse Windows-nedbrud ... Nå, nej, ikke rigtig.


Takket være Aaron for at sende dette ind, er det en hilarisk påmindelse for, hvorfor så mange af os har migreret fuld tid til Mac-platformen. Vil du have en større version af Can Your Mac Gør dette billede? Åh, vi har dig dækket, klik nedenfor:

Og vent, hvis du er på en Mac, og du vil replikere en lignende oplevelse, men uden at kollapse OS X, kan du gøre en af ​​to ting: Du kan indstille dette billede som din Mac-tapet eller pauseskærmbillede - oh, og du skal til, eller du kan blive hjemmehørende i OS X ved at gøre et fjollet trick på Mac'en, mulig i mange apps, som Finder og Beskeder ved gentagne gange at trykke på "Command + N" -tasterne for at åbne nye vinduer. De vil flise automatisk ovenpå hinanden, men nej, du kan ikke male med dem som den glorværdige Windows maleri fejl rapport crash dialog, men du ved, hvis du føler dig virkelig nostalgisk, så prøv det.

Nej, det er ikke det samme, og det er forsætligt, så det er helt forskelligt!

Kan

Din

Mac

Gør dette???

LOL!

Har nogen anden sjov computing humor at dele med os? Skriv det i kommentarerne!