Sådan slettes en harddisk til genbrug

En harddisk fungerer som en standardlagerløsning til computere og flere elektroniske enheder. Det er i stand til at gemme terabyte data, hvilket gør det til en bekvem metode til sikkerhedskopiering af dine personlige filer. Men hvis du har brug for permanent at tørre en harddisk til genbrug, er det bedst at udføre en diskpartitionering og formatering, som giver dig mulighed for at gemme mere indhold.

Trin 1

Højreklik på "Denne computer" og klik på "Administrer" for at starte Computer Management-appleten.

Trin 2

Klik på "Diskhåndtering" i venstre rude. Højreklik på den pågældende harddisk, og vælg "Ny partition" i genvejsmenuen.

Trin 3

Vælg en "Primær partition" eller en "Udvidet partition" i menuen. En primær partition gør det muligt for din harddisk at starte, hvilket giver dig mulighed for effektivt at installere et operativsystem. Ellers skal du vælge "Udvidet partition", hvis harddisken kun bruges til multimedie eller private data.

Trin 4

Tildel et ønsket drevbogstav fra de tilgængelige valg. Vælg "NTFS" -filsystemet, som giver mulighed for sikkerhedsindstillinger såsom mappetilladelser på din harddisk.

Trin 5

Tildel harddisken en valgfri volumenetiket. Vælg indstillingen "Hurtigt format", hvis du ikke mener, at din lagerenhed er beskadiget. Ellers skal du fravælge denne mulighed for at få dit system til at inspicere harddisken for fejl under formatering.

Klik på "Finish" for effektivt at udslette din harddisk. Tillad flere minutter afhængigt af de indstillinger, du vælger, og mængden af ​​tilgængelige data.