8 af de smukkeste anvendelser af Touch Bar på MacBook Pro

Touch Bar på den nye MacBook Pro annonceres som et glimrende værktøj, der vil bidrage til det næste spring fremad i menneskelig innovation, men det betyder ikke, at brugerne ikke kan have lidt lettere hjerte sjov med den nye Touch Bar også!

Her er nogle af de absolut silliest anvendelser af Touch Bar på den nye MacBook Pro, som vi har set hidtil ... og mens de ganske vist er tunge, kan du ikke benægte, at de viser noget kreativ tænkning om, hvordan man kan bruge det fancy Ny Touch Bar.

Lemmings!

Lemmings var (er?) Et latterligt sjovt og vanedannende puslespil fra 1991, hvor du skulle lede en masse lemmings gennem forskellige forhindringer. Gode ​​nyheder: Hvis du har en ny MacBook Pro, kan du have Lemmings på din Touch Bar.

Dette kan være den bedste app jeg nogensinde har bygget pic.twitter.com/Z9WJi7e74G

- Erik Olsson (@ valross2) 11. december 2016

Du kan få Touch Bar Lemmings her.

Pac-Man

Mere retro spil godhed: Pac-Man på din Touch Bar! Forestil dig, hvor produktiv du vil være med Pac-Man, der løber rundt på din Mac Touch Bar, du vil helt sikkert få alle slags arbejde udført.

Få Pac-Bar her, hvis du er i ideen.

DOOM

Husk DOOM, den første person shooter spil? Hvis ikke, havde du sandsynligvis bedre ting at gøre i 90'erne. Men for os geeks var DOOM et revolutionerende pc-spil, der debuterede i 1993. Nu er DOOM tilbage, men til Touch Bar!

Wow fantastisk! Ikke sikker på, hvordan spilbare det virkelig er, men det er nyskabende tænkning, right? Ingen kilde er tilgængelig for denne endnu, desværre.

En Sushi Bar Transportbånd

Transportbånd sushi, sushi tog, sushi-go-rounden, uanset hvad du vil kalde det, kan du nu have et transportbånd, der serverer Sushi Emoji på din Touch Bar.

sushi が 流 れ る 様 子 で す pic.twitter.com/Dp7OpyXFRt

- mzp (@mzp) 19. november 2016

Af den måde, hvis du ser Sushi Emoji transportbånd på Touch Bar og derefter beslutter du er sulten, prøv at søge efter emoji i iOS søgning for at finde en nærliggende restaurant, ja virkelig!

Nyan kat

Nyan Cat er en kat med en pop-tart-krop, der efterlader en regnbuespor bag den, der ledsager en ubehagelig sang, der gentager "ny" eller "meow" gentagne gange ... lyder præcis som det du vil have på din Touch Bar, right? Selvfølgelig er det, og her går du:

Og ja det er rigtigt, du kan få det på GitHub, hvis du vil.

Tryk fart

Er det muligt for enhver Apple-produkt eller -funktion at blive frigivet, uden at nogen binder den straks til et virtuel hvide pude? Sandsynligvis ikke, og "Touch Fart" beviser det punkt. Du har tre forskellige, uhensigtsmæssige støjindstillinger, på din MacBook Pro Touch Bar. Bare hvad du ønskede, en $ 3200 digital whoopee pude!

Ja selvfølgelig kan du også få denne på Github.

KnightTouchBar 2000

Husk tv-showet Knight Rider med David Hasselhoff? Måske gør du det, måske gør du det ikke. Uanset om Knight Rider havde en højteknologisk bil med lidt jagt rødt lys, og nu kan du få det samme lille jagte rødt lys som en animation på din Touch Bar. Innovation på det fineste.

Du kan få KnightTouchBar2000 på Github, hvis du er interesseret.

Et klaver

Hvad med at omdanne din MacBook Pro Touch Bar til et klaver? Tryk lidt musik, mens du kodes eller arbejder i Microsoft Office! Hvem har brug for Garageband, når du har et Touch Bar Piano?

Du kan få Touch Bar klaver her.

Og hvis du føler dig misundelig om endnu ikke at have en MacBook Pro med Touch Bar, kan du altid prøve Touch Bar selv i en virtuel indstilling med Touche eller TouchBarDemo.

Hvordan er det for innovation? Måske er disse ikke de bedste anvendelser af Touch Bar (eller måske er de!), Men de er sikkert underholdende på deres egen dumme måde. Jeg er sikker på, at mange flere fantastiske innovationer kommer til Touch Bar MacBook Pro, jo længere er det ude i naturen for udviklere at bygge til, så lad os vide i kommentarerne, hvis du finder andre gode.