Sådan tilsluttes en printer til en iMac

Elementer, du har brug for

  • USB-printerkabel

  • Papir

  • internetforbindelse

Apple iMac er en alt-i-en stationær computer, der bruger Mac OS X-operativsystemet. En fordel ved Mac OS X-operativsystemet er, at den software, der kræves til mange printere, er forudinstalleret. Dette gør det muligt at genkende og bruge mange printere, når de tilsluttes en iMac USB-port. Installation af specifik printersoftware fra producenten er normalt ikke påkrævet for at starte udskrivning fra en iMac.

Slut en printer til en iMac med et USB-printerkabel, og sæt derefter netledningen i en stikkontakt. Vent, indtil printeren er tilsluttet iMac, og iMac er tændt, før du tænder printeren.

Kontroller, om printeren genkendes af iMac. Åbn et dokument, og prøv at udskrive ved at klikke på "File" i menulinjen og derefter vælge "Print" i rullemenuen. Hvis den tilsluttede printer vises i pop op-menuen Printer, skal du vælge printeren og foretage en testudskrivning. Installationsprocessen er afsluttet. Hvis printeren ikke vises i pop op-menuen, kan den tilføjes ved hjælp af indstillingsruden Udskriv og fax.

Klik på Apple-ikonet, og vælg derefter "Systemindstillinger" i rullemenuen. Klik på "Udskriv og fax" for at åbne præferenceruden.

Klik på plustegnet i indstillingsruden Udskriv og fax for at tilføje den tilsluttede printer. Printeropsætningsværktøjet vises, så du kan tilføje en printer. Klik på fanen "Standard", hvis den ikke allerede er valgt. Vælg den tilsluttede printer fra listen. Den nødvendige driversoftware til printeren downloades automatisk.

Udskriv en testside, når driveren er installeret, og printeren vises i pop op-menuen Printer.

Tips

For at downloade nødvendige drivere, mens du tilføjer en printer, skal din iMac være forbundet til internettet. Hvis driverne ikke downloades under printeropsætningsprocessen, skal du sørge for, at computeren er i stand til at oprette forbindelse til internettet og prøve igen. Hvis din iMac er en del af et netværk, der er tilsluttet en printer, er det muligt at udskrive til denne printer i nærheden ved at vælge den i pop op-menuen Printer. Klik på menuen "File" med et dokument åbent, og vælg "Print". Klik på rullemenuen ud for Printer, og vælg printeren i nærheden fra den viste liste.