7 Virkelig nyttige ting at gøre med Siri

Siri er overraskende nyttigt, og selvom talassistenten kan gøre masser af ting, er det virkelig bedst brugt, når det er enten hurtigere end manuelt at trykke rundt på en skærm, eller når du ikke kan, fordi dine hænder er optaget af kørsel eller noget andet. Nu da Siri kan aktiveres på flere iOS-enheder end nogensinde før, bør du virkelig begynde at bruge det, og her er nogle virkelig nyttige ting, du kan gøre med Siri, for at komme i gang:

1: Check e-mail, send svar og lav ny mail

På farten eller bare følelse doven på din sofa? Bare at sige "Check Email" vil tjekke for nye meddelelser og give dig en liste over alle dine seneste e-mails. Hvis du har lyst til at reagere på en, skal du sige "Svar til (Navn)", og svar derefter på Siri for meddelelsen. Du kan også sammensætte nye e-mails ved blot at sige "Send e-mail til (navn) siger (besked)".

2: Få sportsinfo, find spiltider og tjek scorere

Spekulerer på, hvornår kickoff er? Måske er du på vej og ønsker at kende scoret af et spil? Siri ved, spørg bare. For de bedste resultater med sport, vil du være temmelig specifik med holdnavne, da der er en vis crossover mellem forskellige sportsgrene. Det er bedst at spørge noget om "Hvornår spiller San Francisco Giants" i stedet for "When are the Giants playing", da du ender med at få resultater til New Yorks fodboldhold i stedet for den baseball info, du rent faktisk vil have. Uanset hvad, arbejder Siri godt til dette.

3: Send tekstbeskeder

Siri vil skrive tekstbeskeder til dig, hvilket er fantastisk, hvis du enten ikke kan lide at skrive på berøringsskærme eller du kører og ikke kan sende tekster alligevel. Bare sig "Send tekst til (navn) siger (besked indhold)" og det vil blive gjort, det er virkelig så nemt.

4: Gør telefonopkald

Ligesom det ofte er lettere at tale en sms eller e-mail, mens du kører eller dine hænder er optaget, så foretager du et telefonopkald. En hurtig "Call Mom" ​​er alt det tager, og du er på vej. Du kan også identificere relationer til Siri ved at tildele kontakter til relationer, som kone, kæreste, far, mor, bror, fætter osv.

5: Få lokalt vejr, eller kontroller vejret overalt

Uanset om du vil vide det lokale vejr eller vejret på en destination, kan Siri gøre det. At spørge "Hvad er vejret" vil give dig de aktuelle steder vejr og temperatur, og angivelse af et sted vil fortælle dig, hvad prognosen er for andre steder. Meget hurtigere end at trykke rundt for at starte en vejrapp!

6: Indstil alarmer eller tag en nap

Vil du tage en to timers lur? Intet problem, bare fortælle Siri at vågne dig om to timer, og en alarm vil blive indstillet til dig. Selvfølgelig kan du indstille normale alarmer gennem Siri ved at sige "indstil en alarm for denne gang", men nap-tilgangen er meget nyttig.

7: Få filmtider

Lurer på, når en film spiller i nærheden? Siri bruger din placering for at finde ud af. Bare spørg "Når er showtimes for (film navn)" og du får en liste over alle tidspunkter for at filmen spiller på alle nærliggende teatre. Dette er meget hurtigere end at starte en app og søge rundt.

Bruger du Siri til noget særligt? Lad os vide i kommentarerne.