Microsoft Office 2016 Preview tilgængelig til Mac som gratis download

Microsoft har udgivet en gratis offentlig forhåndsvisning af Microsoft Office 2016 Suite til Mac. Office-pakken indeholder Word, Excel, Powerpoint, Outlook og OneNote, som uden tvivl er de mest populære produktivitetsprogrammer, der eksisterer.


Office 2016 har alle funktionerne i Word, Excel, Outlook og Powerpoint, som du ville forvente, plus en række nye funktioner, herunder forbedret cloud support, for at kunne gemme og få adgang til dokument fra hvor som helst, det være sig internettet, en iOS-enhed, en anden Mac eller Windows-pc. Brugergrænsefladen er blevet redesignet for at passe til moderne versioner af OS X.

Office-pakken forbliver gratis, så længe apps er i preview (effektivt en offentlig beta). Du vil holde dig opdateret for apps, da hver enkelt forhåndsvisning bygger ud 60 dage efter, at den er blevet sendt. Et inkluderet værktøj til automatisk opdatering af Office til Mac meddeler brugere, når en ny version er tilgængelig til download. Den endelige public preview-bygning vil tilsyneladende fortsætte med at fungere i omkring en måned tidligere end den officielle startdato, hvorefter Mac-brugere, der ønsker at fortsætte med at bruge Office 2016-apps, skal betale for den endelige software.

  • Gå her for at hente den gratis preview version af Office 2016 til Mac direkte fra Microsoft

OS X 10.10 Yosemite eller nyere er forpligtet til at køre Office 2016 på en Mac. Prissætning for den endelige version er ikke tilgængelig i øjeblikket.

For de undrende, ja, du kan køre Office 2016-pakken af ​​apps sammen med Microsoft Office 2011 til Mac-apps. Office 2016-apps installeres som standard i / Programmer / mappe og kan afinstalleres / fjernes ved at placere de relevante applikationer i papirkurven.