Sådan spiller du Playstation-spil på Wii

Elementer, du har brug for

  • WiiSX

  • PSX-sikkerhedskopiering

  • Wii SD-kort

Nintendo Wii er et hjemmevideo-konsol, der giver dig mulighed for at spille andre systems spil på det sammen med Wii-spil. Et af disse systemer er PlayStation-konsollen fra Sony. PSX var en af ​​de mest succesrige konsoller i historien, og med et simpelt program kan du afspille dem igen ved hjælp af Wii.

Download WiiSX-programmet til din Nintendo Wii fra ressourceafsnittet i denne vejledning. Det er et gratis program og er det eneste af sin art til Wii.

Tilslut dit Wii SD-kort til din computer, og højreklik på det vindue, der vises. Klik på "Ny" og "Mappe" i den menu, der vises. Indtast "PSXISOS" for mappenavnet.

Åbn mappen "Apps" på Wii SD-kortet på computeren, og opret en mappe med navnet "WiiSX." Træk det downloadede program til WiiSX-mappen. Højreklik på programmet, efter at det er placeret på SD-kortet, og klik på "Omdøb." Indtast "boot.dol" som det nye navn.

Træk dine PSX-sikkerhedskopier i mappen "PSXISOS" på SD-kortet og skub det ud, når overførslen er gennemført. Indsæt SD-kortet i Wii og åbn homebrew-kanalen. Vælg "WiiSX" i menuen, og vælg dit PSX-spil i den menu, der vises.