Overfør kontakter til iPhone uden iTunes

Har du brug for hurtigt at overføre kontakter til en iPhone uden at bruge iTunes eller tilslutte iPhone til en computer? Den nemmeste måde at gøre dette på er at sende en vCard-fil, der indeholder alle kontakter til telefonen. Disse .vcf-filer kan eksporteres fra mange andre telefoner, en anden iPhone, Adressebog, Google og Gmail, Yahoo og næsten hvor som helst du De gemmer kontaktoplysninger.

Du vil sikkert gerne sikkerhedskopiere og synkronisere iPhone på forhånd, bare hvis noget går haywire, der importerer vCard, men det er usandsynligt det.

Sådan overfører du kontakter fra et VCard til iPhone uden iTunes

Dette virker meget hurtigt for at importere en adressebog til iOS, og du kan bruge en vcard-fil stammer fra Kontakter, Google eller en anden adressebogshåndtering. Det kræver ikke brug af iTunes eller iCloud. Her er hvad du vil gøre:

  1. Fra en computer, hvor kontakterne er gemt, skal du oprette en ny e-mail med den vCard-vedhæftning, du har oprettet i Kontakter-app Export-funktionen, eller hvad anden app bruges til at gemme dine kontakter
  2. Send Vcard (vcf) filvedhæftningen til dig selv ved opsætningen af ​​e-mail-adressen på iPhone
  3. Åbn e-mailen, der indeholder kontakterne på iPhone, og tryk på vCard.vcf-vedhæftet fil
  4. Tryk på "Tilføj alle # Kontakter" for at importere adressebogen til iPhone * - dette kan tage et øjeblik, afhængigt af hvor stor adressebogen er, og hvor mange kontakter der er i vcard-filen

* Bemærk: Vælg om du vil tilføje "Tilføj nye" kontakter eller til "Merge" -kontakter - hvis iPhone er tom eller ikke har mange kontakter, kan du gå med "Tilføj ny", mens der allerede er andre kontakter på iPhone, der kan overlappe, ved at bruge "Merge" kan du undgå at oprette dobbeltkontakter.

Bemærk tilføjelsesindstillingen fortæller dig, hvor mange kontakter der er gemt inden for vCard, hvilket gør det nemt at afgøre, om alle tilsigtede kontaktoplysninger er inkluderet. Du kan også manuelt vælge individuelle kontakter fra listen, hvis du kun ønsker at importere en eller to, men med det formål vil vi overføre dem hele tiden.

Kontroller, at adressebogen blev flyttet ved at starte enten Telefon og tappe Kontakter eller ved at lancere den separate "Kontakter" -app på iPhone.

Dette virker ens i alle versioner af iOS, hvad enten det er nyt eller gammelt.

Hvad hvis kontakterne gemmes som en CSV-fil i stedet for VCF vCard?

De fleste apps og tjenester eksporteres som en VCF, men hvis du slutter med en eksporteret .CSV-fil, kan du bruge et CSV til vCard konverteringsværktøj til at overføre dem til et kompatibelt vCard-format. Her er en gratis online-konverter, der gør dette, skal du blot indsætte i CSV'en, kopiere vCard-dataene til en tekstfil og gemme med en .vcf-udvidelse.