Sådan programmeres en Universal 4 i 1 fjernbetjening

En universal fjernbetjening eller 4-i-1 fjernbetjening kan styre op til fire forskellige enheder med en enkelt fjernbetjening. Hvis du har en CD- og DVD-afspiller samt et TV og DVR i en opsætning, kan du bruge en fjernbetjening til at udføre funktionerne på hver enhed. For at din universelle fjernbetjening kan genkende de kommandoer, du giver den, skal du først programmere dine specifikke enheder i fjernbetjeningens hukommelse.

Sæt nye batterier i din universelle fjernbetjening, og tænd den første enhed, du vil programmere. Hvis det er en medieenhed, som en DVD-afspiller, skal du sætte det relevante medieformat, f.eks. En DVD.

Ret fjernbetjeningen direkte mod enhedens sensor, og tryk på knappen "Sensor", indtil sensorindikatoren blinker to gange. Slip knappen, når du ser flashen.

Tryk på tallet "9" efterfulgt af en anden "9" og derefter "1". Du skal se lyset blinke igen. Hvis det ikke gør det, skal du indtaste numrene igen.

Tryk på "Power" -knappen for at slukke for enheden. Hvis enheden ikke slukker, skal du trykke på knappen på den enhed, du programmerer, efterfulgt af "Power" igen.

Fortsæt med at skubbe "Power" efterfulgt af enhedsknappen, indtil du slukker for din enhed. Hold "Setup" -knappen nede, når du formår at slukke enheden for at gemme din programmering.

Gentag de samme trin for hver af de andre enheder, som du vil programmere.

Tips

Du skal muligvis prøve at skifte mellem "Power" og enhedsknappen 100 gange, før du får et resultat.

Advarsler

Tryk ikke på knapperne for hurtigt.