Apple Watch Series 3 og Apple TV 4K udgivet

Apple har debuteret en ny Apple Watch og et nyt Apple TV. Apple Watch Series 3 har cellulære evner, og Apple TV 4K har 4k HDR video support.

Apple Watch Series 3

Apple har udgivet Apple Watch Series 3 med valgfri indbygget mobilkapacitet, den mobile Apple Watch deler det samme telefonnummer som din iPhone. Dette giver dig i det væsentlige mulighed for at foretage opkald og udføre simple cellulære opgaver som messaging med Siri uden at transportere din iPhone.

Kabinettet til Apple Watch Series 3 har samme design som tidligere Apple Watch-modeller, med undtagelse af den roterende opkaldsknap på siden er nu markeret med rødt.

Selvfølgelig er det også hurtigere, har GPS sammen med den mobile kapacitet, og vandtætningen siges at være "svømmesikker".

Den mobile Apple Watch serie 3 starter med $ 399, eller du kan vælge uden mobiltelefon for $ 329. Apple Watch Series 1 forbliver i lineup for $ 249.

Apple Watch Series 3 vil være tilgængelig 22. september og skibe med watchOS 4. WatchOS 4 vil lancere den 19. september for andre model Apple Watch brugere også.

Apple har også oprettet en ny reklame til Apple Watch Series 3:

Apple TV 4K

Apple har også udgivet en ny Apple TV 4K med 4K HDR video support, der understregede forbedret billedkvalitet til 4k skærme.

Den nye Apple TV 4k har en hurtigere A10X CPU med forbedret grafik ydeevne til at drive 4K HDR output. Live sports og live nyheder kommer også til Apple TV som en del af tvOS 11.

Apple TV 4k starter fra $ 179 og frigives den 22. september.

Separat frigav Apple iPhone 8 og iPhone 8 Plus sammen med iPhone X.