Hvordan bryder man igennem muren i LEGO Star Wars det komplette Saga Pod Race?

Elementer, du har brug for

  • Adgang til afsnit I: niveau 4

  • Adgang til afsnit IV: Niveauer 1 til 6

  • Mindst 35.000 LEGO-studs

Hvert niveau eller "kapitel" i LEGO Star Wars: Den komplette saga indeholder specielle områder og belønninger, som kun kan opnås efter at have erhvervet flere karakterer og køretøjer i efterfølgende niveauer. Første gang du spiller Pod Race-niveauet, vil du ikke være i stand til at gå gennem muren, fordi kun en TIE-fighter kan få adgang. For at komme igennem væggen skal du spille et senere kapitel med en TIE-fighter og derefter købe det i kantinen med akkumulerede LEGO-studs.

Spil gennem Episode IV i sin helhed. TIE-krigerne kan kun låses op, når niveau 6 er afsluttet, som finder sted i Death Star-grøften.

Gå tilbage til kantinen og gå op til bartenderen. Klik på det område, hvor du kan købe ulåste tegn og køretøjer.

Køb TIE-fighter eller Darth Vaders TIE-fighter. TIE-jagerflyet er billigste med 35.000 LEGO-studs (Darth Vaders TIE-jagerfly koster 40.000).

Gå tilbage til afsnit I, og spil Pod Race i tilstanden "free play".

Spil gennem Pod Race som en TIE-fighter. Når du når området med væggen, åbnes det automatisk, hvis du bruger en TIE-fighter. Du skal dog stadig dreje til højre for at gå igennem det.

Tips

Husk at du i det væsentlige bliver nødt til at spille hvert niveau mindst to gange for at få adgang til alt indeholdt i hvert niveau. Spillet blev designet på den måde. For eksempel indeholder næsten alle niveauer, hvor du kører et køretøj, et specielt område "kun TIE Fighter".

Pod-race-niveauet er også vanskeligt at gennemføre, fordi du skal slå Sebulbas pod for at fuldføre niveauet i "story" eller "free play" -tilstand. Det kan være en god idé at afslutte niveauet i "gratis spil" -tilstand, når du først har brudt gennem væggen og samlet alt bag det. Spillet spørger, om du vil gemme dine fremskridt på niveauet; klik på "ja."

Advarsler

Du kan ikke bryde igennem Pod race-væggen i "historie" eller "udfordring" -tilstand.