Sådan bruges AOL Webmail Basic Version

AOL Webmail Basic er en e-mail-tjeneste leveret af American Global Internet Services, formelt kendt som America Online. Webmail Basic inkorporerer ekstra funktioner i sin tjeneste, såsom muligheden for at importere kontakter, videresende e-mails fra gamle konti og underretter endda automatisk brugerens kontakter om den nye e-mail-adresse. Disse forbedrede funktioner giver brugerne mulighed for hurtigt at overføre e-mail-tjenester uden at gå glip af vigtige e-mails eller miste kontaktoplysninger.

Læs e-mail

Trin 1

Naviger til AOL Webmail-grundlæggende websted, og log ind med dit AOL-brugernavn og din adgangskode. Se antallet af ulæste e-mails i din indbakke ved at kontrollere antallet af meddelelser ved siden af ​​konvolutten på forsiden.

Trin 2

Klik på nummeret for at navigere til din indbakke og læse e-mails. Nye ulæste e-mails vises med fed skrift, mens læst e-mails ikke gør det. Klik på en besked for at se den, og rul ned i den nederste del af skærmen for at læse udvidede e-mails.

Svar på e-mails ved at trykke på “Svar” -knappen og komponere et svar i forhold til e-mailen. Tryk på "Videresend" og tilføj en kontakt til afsnittet "Til" for at sende e-mailen til en anden modtager. Klik på "Slet" for at slette e-mailen helt fra din indbakke. Klik på "Spam", hvis e-mailen indeholder anmodning, som du ikke accepterede at modtage.

Administrer kontakter

Trin 1

Føj kontakter til din AOL Webmail-konto ved at vælge "Kontakter" i venstre side af skærmen. Overfør kontakter fra andre e-mail-konti ved at vælge knappen "Start nu". Sæt et flueben ud for "Jeg accepterer servicevilkårene og er mindst 13 år", hvis dette er behageligt og korrekt.

Trin 2

Tryk på "Kom godt i gang", og indtast dine oplysninger for din gamle e-mail-konto i venstre side af formularen under "Overfør fra". Skriv dine AOL Webmail-kontooplysninger i højre side af formularen under "Overfør til".

Trin 3

Klik på "Næste", og vent på, at loginoplysningerne for at kontooplysningerne bliver meget. Sæt et flueben ud for “Kontaktpersoner i adressebogen”, og vælg, om du vil have din e-mail videresendt og dine kontakter underrettet om din nye e-mail-adresse. Klik på "Næste" og "Gå til AOL Mail", når den næste side indlæses.

Klik på "Kontakter", vælg rullemenuen ud for "Ny", og klik på "Ny kontakt" for at tilføje kontakter manuelt. Indtast kontaktpersonens navn og e-mail-adresse, og tilføj telefonnummeret og et foto, hvis du vil. Klik på "Opret" i den øverste bjælke, når kontaktoplysningerne er i formularen.

Send e-mail

Trin 1

Send en e-mail ved at klikke på rullemenuen ved siden af ​​"Skriv" i venstre side af AOL-webmail-hjemmesiden. Indtast modtagerens e-mail-adresse i feltet "Til" eller vælg ordet "Til" for at vælge en kontakt fra din adressebog.

Trin 2

Føj ord til feltet "Emne", og klik derefter på hovedområdet i e-mailen. Indtast din e-mail, og brug redigeringsværktøjerne, hvis det ønskes.

Når e-mailen er færdig, skal du klikke på “Stavekontrol” i den øverste bjælke for at stave kontrollere e-mailen. Vælg "Gem kladde" for at afslutte e-mailen senere, "Annuller" for at annullere e-mailen, eller tryk på "Send" for at sende e-mailen til modtageren.