Sådan brændes MP4 til DVD i Ubuntu

Overførsel af hjemmefilm til DVD er en populær fortid takket være billige digitale kameraer og optagelige DVD'er. Ikke alle dvd-brændingsprogrammer opretter video-dvd'er fra MP4-filer. En DVD-video består af video i MPEG-format en eller to. Flere DVD-forfatterprogrammer med kapacitet til at konvertere en eller flere MP4'er til DVD er tilgængelige til Ubuntu. Du kan også konvertere MP4-filerne med en videoafspiller og derefter bruge ethvert DVD-brændingsprogram til at oprette DVD'en.

Trin 1

Installer MPlayer for at konvertere din MP4, før du brænder. Hvis dit nuværende DVD-forfatterprogram ikke understøtter MP4-konvertering, er MPlayer en letvægtsløsning. Konverter filerne til MPEG en eller to. Brug derefter dit foretrukne forfatterprogram til at brænde en video-DVD.

Trin 2

Installer VLC medieafspiller for at konvertere dine MP4-filer. VideoLANs VLC medieafspiller afspiller mange af de samme formater som MPlayer, og det inkluderer et Mozilla-kompatibelt plugin til browsere som Firefox. Brug VLCs eksportfunktion til at konvertere dine MP4'er til MPEG en eller to, og derefter brænde dem til en video-DVD ved hjælp af dit foretrukne forfatterprogram.

Trin 3

Installer DeVeDe for at oprette din video-DVD. DeVeDe er et open source-dvd-forfatterprogram. Det inkluderer understøttelse af en række muligheder, herunder video-, lyd- og data-DVD'er. Avancerede indstillinger inkluderer oprettelse af menu. For eksempel, hvis flere MP4'er passer på en DVD, skal du oprette en menu for at kategorisere hver enkelt.

Trin 4

Installer 'Q' DVD-forfatter for at konvertere dine MP4'er til en DVD. Dette program er en grafisk front-end til flere kommandolinjeprogrammer, herunder Xine-bibliotek, MPlayer, mjpeg-værktøjer, DVD-slideshow, SoX, halt, Ogg Vorbis og dvdauthor - standardbrænderen i Ubuntu. Det kombinerer funktionaliteten af ​​disse programmer i en enkelt grænseflade og giver dig mulighed for at bruge dem uden at bekymre dig om detaljerne.

Installer Bombono DVD for at oprette din video-DVD. Bombono er et andet DVD-forfatterprogram med evnen til at konvertere MP4-filer til video-DVD-oprettelse. Det inkluderer også oprettelse og redigering af menuer, visning af tidslinje, oprettelse af animeret menu, import og oprettelse af ISO.