OS X 10.11.4 Beta 3, iOS 9,3 Beta 3, WatchOS 2.2b3, tvOS 9.2b3 Udgivet til Testing

Apple har udgivet en række nye betaversionssystemer, herunder de tredje betaversioner af OS X 10.11.4 beta, iOS 9.3 beta, WatchOS 2.2 beta og tvOS 9.2 beta 3. Hver udgivelse indeholder fejlrettelser og forbedringer af funktioner for deres respektive hardware sammen med et par nye funktioner.

Brugere, der deltager i beta-testprogrammerne, kan finde de tilgængelige opdateringer nu via Mac App Store til OS X 10.11.4 og via mekanismerne til softwareopdatering på iOS, WatchOS og tvOS. Beta-bygningerne er tilgængelige for udviklerbrugere og offentlige beta-brugere, hvor udviklerne får udgivelserne tidligere og offentlige beta-bygger ankommer lidt senere, hvilket er typisk med Apples beta-programmer.

OS X 10.11.4 beta 3 indeholder adgangskodebeskyttede noter, men ellers er det sandsynligvis primært rettet mod fejlrettelser og under hood forbedringer. Opdateringen omfatter også kompatibilitet for den adgangskodebeskyttede noteringsfunktion, der synkroniseres med iOS 9.3-enheder, selvom OS X 10.11.3 ser ud til at fungere fint uden at notere evnen.

iOS 9.3 beta 3 indeholder understøttelse af en fluxlignende funktion, der ændrer skærmens farve afhængigt af tidspunktet på dagen, adgangskodebeskyttede noter og siges at omfatte wi-fi-opkaldsstøtte til Verizon iPhone-brugere.

WatchOS 2.2 beta 3 indeholder support til sammenkobling af flere Apple Watch til en enkelt iPhone, hvilket bør være nyttigt for brugere, der har flere Apple Watch-modeller.

tvOS 9.2 beta 3 indeholder support til diktation via Siri Remote og trådløse tastaturer til lettere tekstindtastning.

Selvom der ikke er offentliggjort tidslinjer for offentliggørelse, er de kendt for de endelige versioner af hver af disse softwareopdateringer, antages det, at de endelige bygger vil være tilgængelige i næste måned, når Apple ryger for at frigive nogle opdaterede hardware, som en revideret 4 "iPhone, en ny iPad, og nogle opdateringer til Apple Watch, den 15. marts.