Sådan installeres Call of Duty 4 i Ubuntu

Kritikere af Ubuntu og Linux \ hævder ofte, at du ikke kan spille populære computerspil på Linux-baserede operativsystemer. Dette er åbenlyst falsk. Faktisk, ved hjælp af nogle brugervenlige værktøjer, mange proprietære pc'er, herunder Call of Duty Modern Warfare, kan spil køre på Ubuntu og andre Linux-systemer.

Installation af Call of Duty 4 på Ubuntu

Sørg for, at dit grafikkort fungerer korrekt. Åbn en terminal, og skriv “glxinfo | Grep-gengivelse; ” Linux er store og små bogstaver og sørg for at ekskludere semikolonet, da det kun er en del af sætningen. Hvis terminalen returnerer "Direkte gengivelse ja", er dit grafikkort installeret og fungerer korrekt. Hvis ikke, skal du kontrollere din kortproducents websted for oplysninger om fejlfinding.

Download vin. Vin er et program, der giver Windows-programmer mulighed for at indstille på maskiner, der ikke er Windows. For at downloade vin skal du åbne en terminal og skrive “sudo apt - get install wine” og indtaste din root-adgangskode, når du bliver bedt om det. Downloaden skal begynde. Når det er afsluttet, kan det bede dig om at bekræfte, at du vil installere Vin, skriv “y” og tryk \ "Enter \" for at bekræfte, at du gør det; dette skal begynde installationsprocessen.

Opdater Wine til den nyeste version. Call of Duty Modern Warfare kræver, at mindst Wine 1.1.1 fungerer korrekt. Som de fleste pakker i Ubuntu kan Wine opdateres via den indbyggede opdateringsmanager. Du skal ikke selv konfigurere Wine, da standardindstillingerne skal være gode nok til at køre Call of Duty.

Indsæt din Call of Duty Modern Warfare-disk i dit diskdrev, og naviger til det drev. Højreklik derefter på "setup.exe" og klik på "åbn med vin." Installationsprocessen skal udføres, ligesom du forventer, at det skal ske på Windows.

Kør Call of Duty Modern Warfare efter installationen er afsluttet. Spillet skal køre. Hvis det ikke gør det, kan der være noget galt med enten dit grafikkort og dets driver, din computer har ikke nok RAM til at køre spillet, eller du skal konfigurere Vin til Windows XP-tilstand.

Tips

Det er blevet foreslået af nogle brugere, at Call of Duty 4 (Modern Warfare) kører hurtigere, hvis du konfigurerer Wine til NT4. Hvis du har problemer med selve Wine, skal du sørge for at se Wines fora for mere information.

Advarsler

Når du kører spil designet til Windows på Linux, har du muligvis brug for lidt bedre hardware end det minimum, der er foreslået i boksen, da du ikke har Direct X.