Sådan downloades film undertekster

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • internetforbindelse

  • VLC-afspiller

Der er mange grunde til, at du muligvis skal downloade undertekster til en film. Filmen er muligvis blevet optaget på et sprog, som du ikke forstår, måske vil du sende filmen til en ven, der ikke taler filmens sprog, eller måske er du hørehæmmet og ønsker at læse, mens du ser. Heldigvis er der mange hjemmesider i dag, der har undertekster tilgængelige for dig at downloade, og processen med at gøre det er meget hurtig og nem.

Besøg et af de mange undertekstwebsteder, der er tilgængelige på Internettet. Nogle af de mest brugervenlige inkluderer www.mysubtitles.com, www.opensubtitles.org, www.divxsubtitles.net og www.subtitlesbox.com

Naviger til søgefeltet på webstedet, og skriv navnet på den film, som du gerne vil have undertekster til. Vælg det sprog, som du vil have underteksten på filmen.

Download filen, og gem den på din computer, helst i den samme mappe, der indeholder den originale filmfil.

Åbn VLC-afspiller, eller download den gratis på www.videolan.org/vlc. Klik på "Avanceret åben fil." Klik på knappen "Gennemse", og vælg din filmfil.

Marker "Indlæs undertekstfil." Klik på knappen Indstillinger; klik på knappen "Gennemse", og vælg den undertekstfil, du for nylig har downloadet.

Klik på "OK", og klik derefter på "Åbn". Din film skal afspilles sammen med de nyligt tilføjede undertekster.