Sådan Force Stop App på iPhone, iPad og iPod touch

Sjældent skal du tvinge til at afslutte en iOS-app. Mens iOS generelt er meget stabil, møder du en gang imellem en tredjepartsapp, der fejler. iOS-apps kan fryse eller blive fast, og du ved som regel straks, fordi iPhone eller iPad ikke reagerer på at røre adfærd, eller noget i appen kører klart. En fast app er forskellig fra et normalt nedbrud, som tilfældigt afslutter et program, og det adskiller sig fra et fuldt systemkrasch, som normalt bringer det spindehjullogo op.

Når en iOS-app ikke reagerer, er det bedste at gøre med at tvinge appen med det trick, vi skal demonstrere her. Appen kan så genoptages og er normalt tilstrækkelig til at afhjælpe appsituationen igen i god stand igen . Hvis du aldrig har gjort det før du finder processen, svarer det faktisk til at slukke for en iOS-enhed, men du stopper et skridt deraf. Det hele tager kun et par sekunder, og det er meget nemt at gøre.


Lad os gå igennem nøjagtigt, hvordan vi tvinges til at afslutte ikke-responsive eller frosne apps på iPad og iPhone. Som du vil se, er dette ikke det samme som normalt at stoppe ud af en app i iOS.

Sådan Force Afslut en app i iOS

Denne procedure vil være den samme for at tvinge enhver app på en hvilken som helst iOS-version til enhver iPhone, iPad og iPod touch. Hvis du antager, at du er i den app, du ønsker at tvinge fra, skal du gøre følgende:

  1. Hold tænd / sluk-knappen på iOS-enheden nede, indtil meddelelsen "Slide to Power Off" vises, og slip derefter afbryderknappen
  2. Hold nu knappen Hjem på bunden af ​​skærmen, indtil appen tvinges til at afslutte, det kan tage flere sekunder

Sådan ser den anden kombination ud:

Du vil vide, at afbrydelsen af ​​kraften var vellykket, fordi iOS-appen straks lukker, og du vil blive returneret til din startskærm og ikoner på iPhone eller iPad.

På dette tidspunkt kan du normalt bare genstarte appen og bruge den som normal igen. De fleste data skal forblive intakte, og du vil være præcis, hvor du slap af, det gælder især apps, der synkroniseres med iCloud, selvom du måske mister nogle ting på apps, der ikke er

Force-afslutte apps burde ikke være nødvendige det meste af tiden, og ofte bare ved at trykke på startknappen og derefter vende tilbage til appen kan der være nok til at løsne en app, der tilsyneladende er standset eller på anden måde ikke reagerer. Hvis du har prøvet det og opdager, er appen stadig fuldstændig uresponsiv til brugerindgang eller, som det ofte er tilfældet, sidder fast på en blank hvid læsningsskærm af en eller anden type, så tvinge afslutte, og derefter genåbning af appen kan ofte være en løsning for at få det virker igen.

iPhone og iPad apps bør sjældent fryses, men hvis du løbende støder på stabilitetsproblemer med bestemte programmer, kan du prøve at slette programmet, slette alle brugerdata og derefter downloade det igen med en frisk installation fra App Store. Det er ofte nok til at løse problematiske app-problemer, men hvis de steeps ikke nok, kan man overveje at lave en sikkerhedskopi af den pågældende enhed og derefter nulstille til fabriksindstillingerne eller genoprette enheden fra bunden for at forsøge at løse problemerne. Husk at lave en sikkerhedskopiering på forhånd med disse metoder, ellers ville du miste brugerdata.

Det er ligegyldigt, hvilken version af iOS kører, det vil altid tvinge afslutte appen, uanset om den er på en meget ældre iPhone eller iPad eller en helt ny model med de nyeste versioner af iOS.