"Vær venlig at udskrive ikke store job" [Apple Humor]

En Apple-fan tog ikke venligt imod kontormeddelelsen om "PLEASE PRINT IKKE STORE JOBS" (alt sammen i hætter selvfølgelig!) Og besluttede at tage notatet helt bogstaveligt ud og udskrive et enormt rasterbatoriseret billede af det klassiske Steve Jobs portræt .

Den oprindelige besked var selvfølgelig rettet mod at forhindre ginormøse udskriftsjob, at hog printerkøer kontorfolk er alt for bekendt med. Dette er helt dumt, men det er kontoroprør og humor på sit bedste med et Apple twist, og selvom det sandsynligvis tilhører Passive Aggressive Notes mere end her, er det for sjovt at ignorere for en fredag.


Åh, og hvis du vil genskabe det selv, så kan du prøve Rasterbator-tingen, som vi nævnte ovenfor, eller du ved, hvis printeren er brudt, kan du gøre dette helt dumt i stedet med en masse engagement, du kan bare være i stand til at genskabe det mesterværk. Og det er ikke at nægte billedet af Steve Jobs er fantastisk (det er omslaget til hans biografi fra Walter Isaacson, hvis du ikke vidste det allerede), og det gør godt væggen, hvis du er en stor Apple-fan alligevel ... hmm! Måske skal der laves en ægte plakat?

Det er alligevel et meget underholdende fund fra Buzzfeed.