Sådan konverteres en SLDPRT-fil til en IGES-fil

SolidWorks-software, der bruges af forskellige designere og arkitekter til at skabe designs og kladder, bruger SLDPRT-filer. IGES-filer er også forbundet med udarbejdelse og design; IGES-filer er ANSI (American National Standards Institute) standardfilformat til trådrammemodeller. Da SLDPRT-filer kun er kompatible med SolidWorks, skal du konvertere dem til et andet format, såsom IGES, for at tillade dem at blive brugt med software, der understøtter IGES ANSI-standardfilformatet.

Trin 1

Åbn mappen, hvor SLDPRT-filen er gemt på din computer. Udvid fanen "Værktøjer" i øverste værktøjslinje. Vælg "Mappeindstillinger", som åbner et nyt vindue.

Trin 2

Klik på fanen "Vis" i det vindue, der vises, og rul til bunden af ​​menuen i vinduet. Fjern markeringen i feltet ud for "Skjul udvidelser til kendte filtyper." Klik på "OK".

Trin 3

Højreklik på SLDPRT-filen i mappen og vælg "Omdøb." Slet "SLDPRT" og skriv "IGES" i stedet for. Der vises en advarselsmeddelelse om, at "Hvis du ændrer filtypenavnet, kan filen muligvis blive ubrugelig. Er du sikker på, at du vil ændre den?"

Klik på "Ja" i prompten, og luk mappen.