Sådan spiller du PSP-spil via USB

Elementer, du har brug for

  • Sony PSP kører brugerdefineret firmware

  • USB-kabel

  • Computer

  • Custom Firmware Extender

At kunne spille PSP-spil fra en ekstern harddisk eller computer plejede kun at være en drøm for Sony PSP-ejere. Med hjælp fra nogle uafhængige udviklere har PSP-tilpassede firmwarescene gjort dette muligt. Dette betyder, at du kan sikkerhedskopiere alle dine PSP-spil i ISO-format og afspille dem direkte fra en ekstern enhed som en computer eller harddisk med USB-adapter.

Download mappen "SEPlugins" fra ressourceafsnittet i denne vejledning. Inde i din PSP's memory stick er der en mappe kaldet "SEPlugins." Denne mappe vil kun være nyttig, hvis din PSP kører brugerdefineret firmware. Hvis du kører brugerdefineret firmware, og mappen ikke findes, skal du oprette den ved at højreklikke på indersiden af ​​hukommelsesstikket, når du har tilsluttet den til din computer, og klikke på "Ny" og "Mappe." Omdøb mappen til "SEPlugins."

Tilslut din PSP til din computer med dens USB-kabel, og den går automatisk i USB-tilstand. Kopier de filer, der findes i den downloadede SEPlugins-mappe, til din PSP-mappe med samme navn. Tryk på “O” -knappen på PSP for at afbryde din PSP fra computeren, men hold USB-enheden tilsluttet den. Hold tænd / sluk-knappen op, indtil PSP starter.

Hold den højre udløserknap på PSP og tænd den. Du bringes til PSP'ens gendannelsesmenu. Tryk på pileknappen på PSP, indtil du kommer til "Plugins". Aktivér begge “CFE_loader.prx” filer inde i plugins sektionen. Afslut genoprettelsesmenuen ved at vælge “Afslut” -knappen i hovedmenuen. Din PSP genstarter.

Din computer beder dig om at installere drivere til PSP, fordi du nu kører den med udvideren aktiv. Klik på "Ja". Find, hvor dine PSP-spil er på computeren. Hold "Musik" -knappen på din PSP, og tryk på den højre udløserknap for at bringe CFE-menuen op. Tryk på højre pileknap på din PSP, så kan du gennemse computerens filer. Vælg dit spil for at begynde at spille.

Tips

Oprettelse af sikkerhedskopier af dine egne spil er lovligt, men distribution af dem er ulovligt.

Advarsler

Piratér ikke dine PSP-spil.