Sådan nedgraderer macOS Sierra & Tilbage til El Capitan

For de fleste Mac-brugere er MacOS Sierra en god opgradering, der går uden hitch. For et lille antal brugere præsenterer macOS Sierra et unikt udvalg af problemer, der er uigennemtrængelige for alle fejlfinding forsøg, selv geninstallere Sierra eller en ren installation. Hvis du falder ind i den sidste lejr, eller bare beslutter at macOS Sierra bare ikke virker for dig, kan du nedgradere fra macOS Sierra til OS X El Capitan eller Mavericks ved hjælp af en Time Machine-backup, der er lavet på forhånd.


Dette kræver selvfølgelig en fungerende Time Machine-sikkerhedskopiering til arbejde, en af ​​mange grunde til at opsætte Time Machine på et tilstrækkeligt stort eksternt drev er en af ​​de vigtigste vedligeholdelsesrutiner, du kan have på en Mac. Evnen til at forhindre tab af data eller rulle tilbage problematiske softwareopdateringer eller OS-opgraderinger er uvurderlig.

Krav til nedgradering fra macOS Sierra til tidligere Mac OS X

 • Time Machine backup lavet forud for opdatering til macOS Sierra (enten med Mac OS X El Capitan, Mavericks, Yosemite eller på anden måde)
 • En manuel backup (adskilt fra Time Machine) af eventuelle foreløbige dokumenter eller data, der er oprettet mellem Time Machine backup og nu *

* Husk, at en bivirkning ved at vende tilbage med Time Machine er, at eventuelle midlertidige data mangler, medmindre du manuelt sikkerhedskopierer filerne selv, før du starter processen (for eksempel hvis du er gendannet fra 1. januar, men det er nu den 15. januar, ville du miste filer oprettet eller ændret mellem disse to datoer, medmindre du manuelt sikkerhedskopierer dem før genoprettelsen). Jeg omgiver mig personlig ved at oprette en mappe på Time Machine-volumen og manuelt trække og slippe vigtige nye dokumenter ind i det, så kopier dem bare tilbage til den genoprettede Mac, men nogle brugere er afhængige af iCloud Drive, DropBox eller andre tjenester. Hvis du hopper over det, mister du de midlertidige data.

Sådan nedgraderes fra macOS Sierra med Time Machine

 1. Slut Time Machine-volumen til Mac
 2. Genstart Mac'en og hold nede Kommando + R-tasterne for at starte i Recovery Mode
 3. På skærmen "MacOS Utilities" skal du vælge "Gendan fra tidsmaskinsikkerhedskopiering" og derefter klikke på Fortsæt
 4. På skærmen "Vælg en sikkerhedskilde" skal du vælge din Backup-drev til Time Machine
 5. Ved "Vælg en sikkerhedskopi" navigerer du gennem de sikkerhedskopier, der er angivet efter dato, klokkeslæt og Mac OS-version, vælg den seneste dato med "10.11.6" (eller hvad din tidligere Mac OS X-udgave var) og klik på Fortsæt
 6. Ved "Vælg en destination" skal du vælge destination Mac-drev for at gendanne til, typisk er det "Macintosh HD" og derefter klikke på "Gendan"
  • Valgfrit: Hvis FileVault er aktiveret, skal du klikke på "Unlock" og godkende for at deaktivere FileVault-kryptering, før du kan bruge Gendan-funktionen

 7. Bekræft, at du ønsker at slette måldrevet ("Macintosh HD" eller ellers) og gendanne det fra den valgte Time Machine-backup - dette er irreversibelt, drevet vil blive formateret og slettet og gendannet fra backupen - klik på "Fortsæt"
 8. Lad processen "Restoring" være færdig, det kan tage overalt fra 30 minutter til flere timer afhængigt af harddiskens størrelse, sikkerhedskopiens størrelse, computerens hastighed og sikkerhedskopiets hastighed

Når Mac'en er færdig med at gendanne fra Time Machine, starter den tidligere version af Mac OS automatisk med alle de data, der er sikkerhedskopieret fra den pågældende periode.

I dette eksempel betyder det, at Mac'en nu er tilbage på MacOS X El Capitan 10.11.6, og MacOS Sierra 10.12 er helt fjernet fra Mac'en, da genoprettelsesprocessen effektivt rullede tilbage Mac'en, før Sierra blev installeret. Hvis det ikke var klart, er det derfor, Time Machine kaldes Time Machine forresten, da det effektivt giver en bruger mulighed for at træde deres OS og filer tilbage i tiden, hvis det er nødvendigt.

Noter om nedgradering fra macOS Sierra

Interim filer : Når nedgraderingen er færdig, og du er tilbage til El Capitan, Mavericks, osv., Vil du sandsynligvis manuelt kopiere tilbage over nogen af ​​de midlertidige filer, du har gemt fra Sierra. Hvis du springer over dette, mangler du simpelthen dokumenter fra den tid, hvor El Capitan / Mavericks-backup blev lavet, og da du installerede Sierra.

Re-Arming FileVault : Hvis du brugte FileVault-kryptering, måtte du deaktivere den for at gendanne fra Backup Time Machine. FileVault vil blive deaktiveret, efter at gendannelsen er afsluttet. Det betyder, at du skal aktivere FileVault på Mac igen, efter at nedgraderingen er færdig. Du skal bare gøre dette via Systemindstillinger> Sikkerhedskontrolpanel, og husk, at det kræver en mindre installationsproces og genstart, da drevet krypterer sig selv.

Undgå potentielle problemer med Safari 10 / WebKit? : Hvis du nedgraderer fra macOS Sierra til fejlfinding, specifikt på grund af kernel fejl, en milliard com.apple.WebKit filer åbne eller andre vedholdende Safari og / eller WebKit problemer, vil du sandsynligvis gerne undgå Safari 10 opdateringen, der vil være tilgængelig i Mac App Store på El Capitan. Hvis der er nogen fejl med Safari 10, vil det uden tvivl blive rettet i en fremtidig softwareopdatering, måske som Safari 10.0.1 eller lignende. For at være klar er dette i høj grad spekulation baseret på personlig omfattende erfaring med fejlfinding af en meget problematisk macOS Sierra opsætning, men en lignende kernefiltabell er fuldt ud, der er også opstået af nogle brugere med El Capitan og Safari 10, hvilket tyder på et muligt forhold.

Hvad med MacOS Sierra 10.12.1? 10.12.2? 10.12.3, 10.12.x? For brugere, der nedgraderer fra den oprindelige Sierra-frigivelse til fejlfinding, vil du sandsynligvis gerne forblive på den nyrestaurerede og stabile udgivelse af Mac OS eller Mac OS X i et stykke tid. Når fremtidige macOS Sierra opdateringer og fejlrettelser frigives, måske som 10.12.1, 10.12.2, 10.12.5 eller 10.12.x, kan det være på tide at opdatere til Sierra igen. Nogle Mac-brugere kan også lide at være på en bestemt stabil udgivelse, der fungerer for dem, hvis de ikke har brug for nye funktioner, en gyldig tilgang også.

Hvorfor nedgradere macOS Sierra?

Langt de fleste Mac-brugere nedgraderer ikke systemsoftwaren og behøver ikke at nedgradere systemsoftwaren. Med det sagt, for de personer, der vælger at nedgradere fra en større systemsoftwaresudgivelse, gør de typisk det på grund af uforenelighed med den krævede software, uforenelighed med tredjeparts apps eller perhiphreals eller på grund af en alt for problematisk oplevelse med den nye OS udgivelse .

For mig personligt nedgraderede jeg en bestemt MacBook Pro fra macOS Sierra tilbage til El Capitan fordi, på trods af betydelige fejlfindingsindsatser, rene installationer og geninstallationer af macOS Sierra, kunne jeg ikke få Mac'en til at opretholde nogen grad af stabilitet overhovedet med Sierra, og i sidste instans genstart to gange om dagen imellem konstant app nedbrud og fryser viste sig for tungt for mit særlige miljø. Det er vigtigt at påpege, at denne type erfaring er sjælden, og slet ikke hvad de fleste mennesker oplever.

Er der en måde at nedgradere fra macOS Sierra uden Time Machine eller uden backup?

Ja, men der er store forsigtighedsregler. Det meste af tiden vil det føre til tab af data.

Hvis du har et USB-installationsdrev fra El Capitan eller en tidligere udgivelse, der er kompatibel med Mac'en, kan du formatere Mac'en og udføre en ren installation af Mac OS-udgivelsen. Dette vil slette alt på computeren, herunder alle filer, data, fotos, musik, alt og alt. At miste alle data er ikke acceptabelt for de fleste brugere, medmindre de laver manuelle sikkerhedskopier.

En anden metode, der også ville medføre tab af data, bruger Internetgendannelse til at geninstallere Mac OS X, som overfører og forsøger at geninstallere den oprindelige version af Mac OS X, som blev sendt på Mac.

Ingen af ​​disse andre tilgange vil blive dækket i denne specifikke artikel, men du kan lære at rengøre installere El Capitan her eller rengør installer Mavericks her, hvis det er interesseret.

-

Nedgraderede du fra macOS Sierra ved hjælp af Time Machine? Hvordan gik det? Har du andre tip eller råd om nedgradering af macOS? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.