Sådan bruges SolidWorks

Elementer, du har brug for

  • Windows XP eller nyere

  • Solidworks

  • Designplan

SolidWorks er en computerstøttet designapplikation (CAD), der bruges til at oprette 3D-modeller til mekanisk design. Ved hjælp af SolidWorks kan ingeniører hurtigt designe og eksperimentere med produktideer. Når en model er oprettet i SolidWorks, kan de lave detaljerede tegninger, der kan bruges til at producere produktet. Oprettelse af modeller i SolidWorks begynder med at oprette dele og lave samlinger. Denne vejledning lærer dig disse grundlæggende trin, når du begynder at bruge SolidWorks.

Opret en ny del. Klik på "File> New ..." Vælg "Part" i feltet "New SolidWorks Document".

Sådan bruges SolidWorks

Skitse delen. Klik på fanen "Skitse", og vælg "Skitse". Vælg derefter et plan til din skitse. Vælg et formværktøj, og tegn en 2D-skitse af den ene side af din model. Vælg "Smart dimension". Klik på en linje i din skitse, og indtast størrelsen på linjen. Gentag dette for de resterende linjer.

Sådan bruges SolidWorks

Tilføj dybde til delen. Klik på fanen "Funktioner" og klik på "Ekstruderet chef / base." Indtast størrelsen på ekstruderingen i feltet "D1". Klik på det grønne flueben for at acceptere ekstrudering.

vælg, klik, tpart, parre, vil, oprette, indtaste, tparts, thwant, skabe, partsnd, del, tnewlidworkscument, skitse, tabnd

Tilføj et snit til delen. Vælg delens ansigt, som du vil klippe eller fjerne. Klik på ikonet "Ekstruderet klipning" på fanen "Funktioner". Skits en 2D-form af snittet på samme måde som du skitserede delens profil. Indtast afstanden for klippet i feltet "D1". Klik på fluebenet, accepter det ekstruderede snit.

Opret en ny samling fra to eller flere dele. Klik på "File> New ..." I boksen "New SolidWorks Document" skal du vælge Assembly. Klik på "Indsæt komponenter" i fanen "Samling". Gå til de dele eller samlinger, du vil indsætte. Klik inde i bordet for at indsætte delen. Gentag dette trin for at tilføje yderligere dele og underenheder.

Sådan bruges SolidWorks

Parre delene. Vælg de to ansigter på de dele, du vil parre. Vælg "Mate" fra "Assembly fanen." Vælg den type kompis, du vil oprette. For eksempel vil en sammenfaldende kompis få de valgte enheder til at være i konstant kontakt, mens en parallel kompis vil få de valgte enheder til at være parallelle med hinanden.

Tips

De nyeste versioner af SolidWorks indeholder tutorials integreret i hjælpemenuen, der lærer disse funktioner mere detaljeret.