Sådan får du kørselsvejledning i Maps på iPhone

Mens iPhone-brugere af Google Maps har været i stand til at få retninger omkring byer med transitvalg i nogen tid, har funktionen for nylig kommet til den medfølgende Apple Maps-app. Det betyder, at hvis du befinder dig i et globalt by- eller metroområde med et masseforsendelsessystem, hvad enten det er tog, undergrundsbane, gadebiler, busser mv., Så kan du finde enkle retninger for at komme rundt, lige på iPhone.

At få transit anvisninger er fremragende for rejsende og dem, der ikke er bekendte med at navigere til og fra et bestemt sted, og det virker ganske godt. Kombiner med vandreture, og du skal kunne navigere rundt stort set alle byer derude.


Dette kan være indlysende, men for transitvejledninger til arbejde i Apple Maps skal byen faktisk have et fungerende masseforsendelsessystem, og du vil finde evnen til at få transitretninger manglende i mange amerikanske byer, hvor der ikke er egentlig infrastrukturen på plads for ikke at stole på en bil. Men i de regioner, der har det, er vejledningen enkel og detaljeret og fortæller dig præcis, hvilken metro, tog eller jernbanebil at komme på, hvor det er, hvor ofte det kommer, og hvor man skal komme af sted. Hvem har brug for en taxa eller uber, ikke?

Sådan får du offentlige forsendelseshenvisninger i Apple Maps til iOS

I eksemplet her tager vi toget i New York City fra Empire State Building til en pizza restaurant i Brooklyn, fordi hvis du er i NYC, skal du selvfølgelig spise lidt pizza.

  1. Åbn Apple Maps-appen som sædvanlig, og brug søgebjælken til at indtaste din ønskede destination, eller brug navigationskortet til at vælge den ønskede destination
  2. Søg som sædvanligt, men tryk på fanen "Transit" øverst på skærmen for at indlæse transitretninger, ved hjælp af tog, undergrundsbane, streetcars og busser for at komme til den ønskede placering
  3. Tryk på "Start" for at få retninger, der er direkte leveret til dig som sving for tur, eller tryk på ruten som vist nederst for at se de nøjagtige anvisninger på en liste

Bemærk, at transitretninger ikke nødvendigvis virker i hver by, og selvfølgelig er der mange byer i USA uden transitsystem overhovedet, så hvis du forsøger at få retninger på disse steder, vil du ikke finde nogen resultater .

Prøv det næste gang du rejser rundt, hvad enten du er i en ny by eller en velkendt.