Sådan sender du en indsat penge online

Fængsel er ikke en ferie. Indsatte kan dog have penge i fængsel. De indsatte arbejder på arbejdspladser inde i fængslet for at tjene penge, men de kan få kontanter deponeret på deres interne konti, når de kommer ind i fængslet, under besøg eller via posten. En af de hurtigste og mest bekvemme metoder til at få penge til en indsat er imidlertid at sende en indsat penge online.

Læs kriminalitetsfacilitetens websted for at afgøre, om du er i stand til at sende penge til en indsat online. Nogle fængsler tillader det ikke.

Vælg en pengeoverførselsagent, der arbejder med det fængsel, der huser den indsatte, du ønsker at sende penge til. Eksempler på pengeoverførselsagenter er JPay, Western Union og ICSolutions (se Ressourcer).

Opret en konto med din valgte pengeoverførselsagent. Hvis du bruger JPay, skal du bruge den indsattes ID-nummer for at begynde. Hvis du arbejder med Western Union, skal du vælge den stat, du sender penge fra, og finde fængslet for at komme i gang. Hvis du bruger ICSolutions tjenester, skal du bruge fængslets navn og placering, den indsattes navn og hans ID-nummer for at komme i gang. Følg instruktionerne for din valgte pengeoverførselsagent for at få en indsat penge online.

Vælg et kreditkort eller betalingskort for at sende en indsat penge online. Du opkræves et gebyr for tjenesten, og det præsenteres for dig, inden du gennemfører transaktionen. Pengeoverførselsagenten behandler dit beløb og overfører beløbet til den indsattes kommissær eller tillidskonto. Du modtager en meddelelse kort efter, at du har gennemført transaktionen, at overførslen er gennemført.