Sikkerhedsopdatering 2015-02 Tilgængelig til OS X Yosemite, Mavericks, Mountain Lion

Apple har udgivet en vigtig sikkerhedsopdatering til Mac-brugere, der kører en række versioner af OS X. Mærket som "Sikkerhedsopdatering 2015-02" vejer den lille opdatering på omkring 60 MB og er nu tilgængelig for OS X Yosemite, OS X Mavericks og OS X Mountain Lion.


Mac-brugere skal installere den tilgængelige sikkerhedsopdatering så hurtigt som muligt for bedre at beskytte deres computere. Den nemmeste måde at downloade patchen er fra App Store, tilgængelig via  Apple-menuen Software Update Mechanism. Den lille download vil være tilgængelig under fanen "Opdateringer", selv om nogle brugere muligvis skal genoplade Mac App Store for at få opdateringen til at blive vist korrekt.

Opdateringen kræver, at Mac'en genstartes for at fuldføre installationen. Det er god praksis at starte og afslutte en sikkerhedskopiering af din computer, før du installerer systemopdateringer, selv små sikkerhedsrettelser som denne.

Sikkerhedsopdatering 2015-02 indeholder patches til at løse fem forskellige mulige sikkerhedsfejl, der påvirker forskellige aspekter af OS X. Brugere, der er interesseret i at lære mere om de specifikke opdateringsændringer og en beskrivelse af hvert patched problem, kan finde detaljer her på Apple Support.

Bortset fra Mac er iOS 8.2 tilgængelig, som også indeholder nogle sikkerhedsopdateringer og fejlrettelser til iPhone, iPad og iPod touch.