Nemt påmind dig om et telefonopkald på iPhone

Har du nogensinde haft et telefonopkald, kom i, hvor du ikke kunne svare med det samme, men det er vigtigt nok, at du ikke vil glemme at ringe tilbage? IPhone har en fantastisk løsning på dette fælles scenario, med iPhone-telefon apps "Remind Me" -funktionen.


Denne "Remind Me" om et telefonopkald er kun tilgængelig, når et telefonopkald kommer ind i iPhone, det er ret nemt at bruge, og det er også intuitivt. Her er hvad du vil gøre:

Sådan minder dig om et telefonopkald på iPhone

  1. Når et telefonopkald kommer ind i iPhone, som du ikke kan svare på i øjeblikket ...
  2. Tryk på knappen "Minde mig", det ligner et lille vækkeur
  3. Vælg, hvornår du vil have iPhone til at minde dig om dette telefonopkald, så du kan ringe dem tilbage

IPhone vil tilbyde en mulighed for at minde dig om en time om telefonopkaldet, eller når du forlader arbejde eller hjemme, hvis du har de forskellige placeringstjenester tændt for denne evne.

Dette er i det væsentlige kun en telefonfront til genopkaldsprogrammet og minde tjenesten, som du også kan få adgang til manuelt fra påmindelsesprogrammet eller ved at fortælle Siri at minde dig om noget, men da den kommer fra telefonappen og er tilgængelig, når en telefon Opkald kommer ind, det er måske en af ​​de mest nyttige måder at udløse funktionen på.

En anden mulighed er at bruge meddelelsesresponderen til indgående opkald til iPhone, som vil sende opkalderen en tekstbesked eller iMessage fra en godkendt autorisationsmeddelelsesliste.

Du kan altid bare sende et opkald til voicemail på iPhone også, og brug derefter den visuelle voicemail-transkriptionstjeneste til at læse en telefonsvarer, hvis den er tilbage, men påmindelsesfunktionen er virkelig ret praktisk, hvis du er glemsom eller bare vil understrege at returnere en bestemt telefon opkald.