Mac-sikkerhedskopier gjort nemt med Carbon Copy Cloner

Sikkerhedskopier. Et frygtet ord fordi det er kedeligt og kedeligt. Du siger det, og folk går i flugt i alle retninger, der plugger deres ører. Så hvad laver du? Har ingen frygt Mac-brugere, Carbon Copy Cloner er her for at gøre Mac-sikkerhedskopier nemt.

Hej til din nyeste ven, Carbon Copy Cloner. Carbon Copy Cloner opretter en bootbar klon på din harddisk, der er perfekt til fuld sikkerhedskopiering af en Mac. Med en nem grænseflade og enkle backups, og det er donationsværktøj (eller en gratis prøveversion afhængigt af versionen) betyder det, at du ikke betaler, medmindre du kan lide det. Bare en anden grund til at elske din Mac og udviklingssamfundet.


Følgende konfigurationer understøttes af Carbon Copy Cloner:

  • Lokal (dvs. ikke over en netværksforbindelse), HFS + formateret partition eller harddisk.
  • Monteret diskbillede. Kloning til et diskbillede vil (selvfølgelig) ikke give et bootbart volumen, medmindre du bruger CCC til at gendanne billedet til en fysisk partition eller disk.
  • Firewire diske inklusive iPods
  • CCC vil ikke sikkerhedskopiere direkte til cd'er eller dvd-r-diske, selvom du kan sikkerhedskopiere til et passende format på disken, og brænd derefter billedet til disken med toast eller diskkopiering.
  • Enhver maskine, der understøtter Mac OS X
  • Og meget mere!

Selvfølgelig har Carbon Copy Cloner sine begrænsninger, og du skal bruge lidt tid med den medfølgende dokumentation for at sikre, at du kører tingene korrekt. Det er også klogt at kontrollere din backup og være sikker på, at den virker som den skal.

Carbon Copy Cloner er virkelig fantastisk software til Mac'en, hvis du skal billedere en harddisk, hvad enten du skal sikkerhedskopiere eller klone en harddisk til et andet drev eller at opgradere et drev til en ny og få det til at være det samme som det var eller mange andre formål.

  • Udvikler hjem
  • Hent nu

Der er flere versioner af Carbon Copy Cloner til download, de nyeste versioner har en gratis prøveversion, mens de ældre versioner, der understøtter tidligere MacOS X-versioner, fortsat virker, men for det meste bare for de ældre Mac OS X-udgivelser. Det er ok, bare vælg den version, der fungerer for, hvad dine behov er, og hvilken operativsystemversion er på den Mac, du arbejder med.