Sådan komprimeres en PDF-filstørrelse

Filstørrelsen på et PDF-dokument øges med hver ekstra skrifttypestil og billede, der føjes til dokumentet. Du kan oprette mindre komprimerede PDF-filer med hurtigere indlæsningstider, hvis du ændrer bestemte indstillinger eller ændrer billeder med billedredigeringssoftware. Komprimerede PDF-filer optager mindre plads på et Flash-drev eller en computer og downloades hurtigere, når de sendes via e-mail. Dette er især nyttigt, hvis du downloader via en langsom internetforbindelse.

Trin 1

Begræns brugen af ​​forskellige skrifttyper til en eller to i hele dokumentet.

Trin 2

Rediger alle billeder med billedredigeringssoftware, såsom Adobe Photoshop eller gratis software såsom GIMP eller Paint.net. Reducer billedet til den mindst mulige størrelse, der stadig giver et klart, skarpt billede. Vælg vektorgrafik frem for normale billeder, når det er muligt. Vektorgrafik kan skaleres til den ønskede mindre størrelse uden tab af kvalitet eller sløring af billedet.

Trin 3

Klik på menuen "Avanceret" i Adobe Acrobat. I Nitro PDF Professional skal du klikke på knappen "Nitro PDF" og vælge "Forbered." Vælg derefter "Optimer". Dette giver dig en række muligheder, som, når de anvendes, komprimerer filen til din PDF endnu mere. Scan listen over valgmuligheder, og vælg dem, der fungerer til dit PDF-dokument.

Indstillingen "Flad fedtformularer", der findes under fanen "Kasser objekter", anbefales af WebSiteOptimization.com til at formindske PDF-filstørrelse. Brug denne mulighed på PDF-filer, du planlægger at udskrive, da det eliminerer muligheden for at skrive direkte i formularerne.

Klik på menuen "Filer" og vælg "Gem som", når du er færdig med at foretage ændringer i din PDF-fil. Gem den komprimerede fil som et nyt dokument, eller gem den gamle version. Hvis du vælger "Gem som" i stedet for "Gem", oprettes en mindre fil. Når du klikker på "Gem" i et dokument, tilføjer du flere oplysninger til filen. Hvis du klikker på "Gem som", komprimerer dette alle oplysninger til en optimeret, mindre fil i stedet for blot at tilføje nye oplysninger til den gamle fil.