Find Kids Apps i iOS App Store den nemme måde med alderssortering

Apple har oprettet individuelle sektioner af App Store for børn, hvilket gør det muligt at finde alderspecifikke apps til børn meget lettere end tidligere. Med nogle få tilpasninger kan du stort set oprette en børne-kun App Store, der passer perfekt til børn i alderen 11 og under, men også bekvemt brudt ind i forskellige aldersgrupper, hvis du søger at indsnævre til mere aldersmæssige passende valg. Dette adskiller sig fra de generelle aldersrestriktioner, der kan indstilles til App Store, og har til formål at give en nem måde at gennemse den enorme mængde børn apps, der er tilgængelige for iOS.


De to tricks, vi vil fokusere på nedenfor, har normalt de apps af højeste kvalitet, der er valgt af Apple i afsnittet Funktioner, og viser dig også wahts mest populære som bestemt af andre brugernes overførsler og køb.

Få adgang til børneapplikationsafsnittene i App Store

Dette gælder for App Store i iOS på enhver iPhone, iPad eller iPod touch:

 • Åbn App Store og gå til standard "Udvalgte" side
 • Tryk på "Kategorier" øverst til venstre
 • Vælg "Kids" og vælg et af følgende aldersgrupper:
  • Alle børn (viser alle apps rettet mod børn i alle aldersgrupper)
  • Kids 5 & Under
  • Kids 6-8
  • Kids 9-11
 • Nyd det forudindstillede alle børnevenlige apps valg

Afsnittet Udvalgte Børneapps er normalt stort, hvis du har programmer, der er blevet valgt og filtreret af Apples App Store-moderatorer, for at vise højtydende engagerende apps til de relevante aldersgrupper.

Det kan også være nyttigt at tjekke de bedste apps til børn selv, og det er det, vi dækker næste gang.

Se de øverste gratis og betalte apps til børn efter aldersgruppe

 • Åbn App Store og tryk på "Top Charts" nederst
 • Tryk på "Kategorier" i hjørnet
 • Vælg "Kids" og vælg det aldersområde, du vil indsnævre de øverste diagrammer for

Betalt og gratis sektioner er umagen værd og har masser af gode apps, som kan være gode for børn i alle aldre. I mellemtiden har "Top Grossing" sektionen nogle gange nogle få gode, men generelt er det ret ubrugeligt at sortere apps af enhver art. Det er som regel bare en liste over apps med tonsvis af krævede køb i app. Jeg er ærligt, jeg er ikke helt sikker på, hvorfor Apple plager at vise "Top Grossing" hvor som helst i App Store, bortset fra at demonstrere for udviklere, hvilken (irriterende) app-model virker for at skabe en kontant ko ... men jeg går ned.

Du vil bemærke, at at komme ind i "Kids" -delen af ​​App Store, er temmelig let at forlade, og ind i det bredere udvalg af apps til alle aldersgrupper. Hvis du vil begrænse App Store i et bestemt aldersområde, skal du bruge indstillingerne Restriktioner som Forældrekontrol for at låse ned, hvilke apps og medier der kan bruges på enheden, hvor du kan angive specifikationer om, hvilken type materiale der kan hentes på iOS-enheden.

Hurtig side note: Forældre og voksne bør huske at deaktivere køb i app (IAP) i iOS-indstillinger, før de giver nogen iPhone / iPad / iPod til ethvert barn, selvom du kun planlægger at downloade "gratis" apps til barnet . Du kan altid gå igennem og ændre det, hvis det er nødvendigt, men at deaktivere det i forvejen kan forhindre enorme ulykker at blive ramt af de små. Selvom barnet har en iTunes-tildeling, der er konfigureret til brug, anbefales det stadig at slukke for IAP, fordi nogle udviklere er grusomme i, hvordan de lokker og forkæler købene. Vores råd; tag ikke chancen, før du ved det helt sikkert, bare deaktiver købene og undgå hovedpine.

Hoveder op til CultOfMac til påmindelse om dette, glem ikke at du kan bruge samme sortering på skrivebordet med iTunes og Mac App Store også!