iPhone 5-begivenhed, der skal holdes på Apple Campus

Apple har til hensigt at være vært for den 4. oktober mediebegivenhed på deres egen campus i Cupertino, Californien, ifølge en ny rapport fra WSJs AllThingsD. Begivenheden forventes at blive overskrevet af iPhone 5 (eller iPhone 4S), ud over at introducere den næste iPod touch, iOS 5, iCloud og Mac OS X 10.7.2 opdatering.

Dette er en pause fra Apples tradition for at være vært for en større begivenhed i San Francisco's Yerba Buena Center. Selvom AllThingsD ikke er sikker på, hvorfor arrangementets placering er anderledes, foreslår de nogle få teorier:

Måske var udgivelsesdatoen for meget af et bevægeligt mål for at risikere at reservere et stort rum som Yerba Buena Center for Kunst (YBCA), der har været vært for en række store produktløsninger i fortiden. Måske følte virksomheden et mere intimt sted, der var bedst for nyinstalleret administrerende direktør Tim Cooks første mediebegivenhed. Måske var YBCA simpelthen allerede reserveret. Uanset årsagen, vil verden få det første kig på den næste iPhone på Apples Rådhus Auditorium i begyndelsen af ​​oktober.

Den anden side at ikke bestille YBCA er, at det har holdt begivenhedsdatoen skjult fra offentligheden, noget der var relativt nemt at gætte på grund af den offentlige tilgængelighed af Yerba Buena Centers arrangementskalender. Hvis det ikke var for AllThingsD's kilder inde i Apple, ville den 4. oktober lanceringsdato stadig være ukendt.

Få detaljer om nogen ny hardware har opdaget, og der er løbende debat om, hvorvidt en ægte iPhone 5 vil blive afsløret, eller hvis iPhone 4S bliver næste iPhone. Mens der er masser af spekulationer i teknologiske verden med hensyn til specifikationerne for den næste telefon, er det vigtigt at huske, at Apple går i utrolige længder for at holde produkterne hemmelige, som det fremgår af de enorme sikkerhedsforanstaltninger, der omgiver iPad, da den var i test tidligere til offentlig lancering.