Projekt 3D-holografiske tekst- og lysmalerier med iPhone eller iPad

Vil du projektere holografisk tekst og grafik over noget, der bruger din iPhone eller iPad? Grab Holographium og dit digitalkamera. Ved at kombinere de to kan du oprette udseendet af 3D-tekst og billeder ved hjælp af appen, og derefter trække en iPad, iPhone eller iPod touch foran et kamera med lang eksponering. Slutresultatet er en virkelig cool 3D-effekt.

Udvikleren forklarer hvordan det virker:

Den 2-dimensionelle tekst konverteres til en flok sammenkoblede vertecies i 3-dimensionelt rum, optimeret og derefter skåret i hundredvis af rammer.

Når dit digitalkamera er klar, vil disse rammer projiceres over tid på den holografiske ekstruderingsmatrix, der vises hurtigt på skærmen som lyse linjer og firkanter. Selv om dette ikke synes at give mening for dit øje, vil dit digitalkamera producere utroligt flotte lange eksponeringer, når du trækker dem ud foran den.

Du kan skrive hvad du vil, ændre farverne, og ved hjælp af emoji kan du også projektere grafik. Det eneste rigtige krav (andet end app) er et digitalkamera, der giver dig mulighed for at tage eksponeringer på 5 sekunder eller længere og lidt tålmodighed, mens du fuldender processen. Dette er helt sikkert en sjov app, at lege med, der er stort set den iPad lysmaleri video, jeg skrev om et par måneder siden.

Holografiet kunne kort downloades, men koster nu $ 2, 99 fra iTunes App Store.

Billederne på denne side er alle lånt fra Holographium Flickr Group, tjek det ud for flere eksempler på appen i aktion.