iOS 8.4.1 Beta 2 Udgivet

Den anden betaversion af iOS 8.4.1 er blevet udgivet til brugere i det registrerede udviklerprogram. 12H318-bygningen ankommer nogle få uger efter den første beta af iOS 8.4.1 og den offentlige udgivelse af iOS 8.4


Ingen bemærkelsesværdige funktioner eller ændringer nævnes med iOS 8.4.1. Det tyder på, at den endelige udgave er en simpel opdatering med fokus på fejlrettelser, sikkerhedsforbedringer og andre mindre ændringer i operativsystemet til iPhones, iPads og iPod touch.

Brugere, der er berettiget til at modtage beta-bygningen, kan finde den nu tilgængelig fra softwareopdateringsmekanismen i iOS-indstillinger. IPSW-filer til en manuel opdatering kan også hentes fra iOS Developer Center på Apple.com.

Der er ingen kendt tidslinje til iOS 8.4.1 endelig udgivelse, selvom typisk betas går gennem flere versioner, før en endelig version er tilgængelig.

Separat er iOS 9 betas tilgængelige for offentlige beta-brugere og -udviklere, der er udgivet som offentlig beta 2 og udvikler beta 4. iOS 9 indeholder en række nye funktioner og andre bemærkelsesværdige ændringer, hvilket gør det til en meget mere vigtig opdatering, når den kommer som en endelig version senere i år om efteråret.