Sådan konverteres Word-dokumenter til ASCII-filer (5 trin)

En ASCII-fil er virkelig en fancy måde at sige "almindelig tekstfil" på. ASCII står for "American Standard Code for Information Interchange", et tekstformat, der er populært, fordi det gør din fil læsbar og genkendelig af enhver computer på enhver platform. ASCII-format strimler teksten for al sin flair, men dens brugervenlighed trumfer behovet for smuk.

Enhver almindelig tekstbehandlingssoftware har mulighed for at ændre dit dokumentformat til ASCII, inklusive Microsoft Word.

Trin 1

Åbn det dokument, du vil konvertere, i Microsoft Word.

Trin 2

Klik på "Office-knappen" og skub ned for at svæve et øjeblik over "Gem som" -indstillingen (alternativt klik på pilen "Gem som"). Når den tilstødende menu vises, skal du vælge "Andre formater."

Trin 3

Klik på listepilen under "Gem som type" i dialogboksen "Gem som". Flere formatmuligheder for det aktuelle dokument vises. Vælg "Almindelig tekst."

Trin 4

Skriv et entydigt navn til dokumentet i feltet "Filnavn", hvis det er nødvendigt, for at adskille det fra andre filformatversioner af det samme dokument. Klik på knappen "Gem".

Hvis en dialogboks "Filkonvertering" vises, skal du klikke på "OK" for at acceptere standardindstillingerne. Du vil derefter se den almindelige tekstversion af dokumentet på skærmen.