Sådan bruges Body Shop for Sims 2

"Sims 2 Body Shop" er et værktøj, der følger med "The Sims 2" basisspil. Det er ikke nødvendigt for at nyde spillet, men du kan bruge det til at oprette brugerdefineret tøj, hår, makeup, skind og meget mere. Alt hvad du opretter ved hjælp af "Sims 2 Body Shop" kan importeres til dit spil og senere uploades til "The Sims 2" -webstedet - så andre spillere kan downloade og nyde dit tilpassede indhold.

Åbn "The Sims 2 Body Shop", og vent på, at den indlæses, hvilket kan tage op til flere minutter. Klik på knappen "Opret dele" øverst på skærmen og derefter på "Start nyt projekt" efterfulgt af "Opret tøj". Du kan også vælge at klikke på enten "Opret ansigtshår, makeup og briller" eller "Opret genetik." Begge valg følger de samme grundlæggende trin.

Vælg din simmers køn, alder og kropstype, og vælg derefter den tøjstil, du gerne vil oprette. Alt tøjet i den valgte kategori vises i feltet. Vælg den beklædningsgenstand, der er tættest på den, du gerne vil oprette, og tryk derefter på knappen "Eksporter valgte teksturer" nedenfor, som er et billede af en mappe med en pil, der kommer ud af den. Navngiv projektet noget, der er let for dig at huske, og klik på fluebenet.

Minimer "Body Shop", og gå til mappen på din computer, hvor dit projekt er gemt. Dette er normalt under følgende sti: C: \ My Documents \ EA Games \ The Sims 2 \ Projects \ YourProjectName. Du vil se et par filer - det varierer efter emne - men du redigerer kun de to første. Højreklik på filen, der slutter med "stdMatBaseTextureName.bmp", vælg "Åbn med", og vælg "Mal" eller et hvilket som helst andet billedredigeringsprogram, du gerne vil bruge. Dette er den fil, du vil bruge til at ændre farverne og designet på din tøjgenstand. Åbn også filen, der slutter med "stdMatBaseTextureName_alpha.bmp." Dette er den fil, du vil bruge til at redigere formen på dit tøj. De hvide områder på dette billede vises på dit slutprodukt. De sorte områder gør det ikke.

Skift farve på din tøjartikel, som du finder passende. Tilføj et mønster, logo eller andet billede, hvis du ønsker det. Du kan opnå dette ved at indsætte et billede, hvor du gerne vil have det på beklædningsgenstanden, eller ved at tegne ved hjælp af værktøjerne i dit maleprogram. Brug din alfafil til at foretage ændringer af ærmelængde, hæmning, halsudskæring eller andre områder, du vælger - ved at tilføje eller slette hvide områder.

Når som helst du vil se, hvordan din skabelse ser ud, skal du gemme dit arbejde i maleprogrammet (men gå ikke ud af det, hvis du vil fortryde nogen af ​​dine ændringer). Gå derefter tilbage til "Body Shop" og tryk på knappen "Opdater preview-sim", som er i form af en buet pil. Simen til venstre bærer nu dit oprettede element, og du kan dreje modellen for at se, hvordan din skabelse ser ud fra alle vinkler. Dette fungerer det samme for hår, briller, makeup og andet tilpasset indhold - som det gør for tøj.

Når du er tilfreds med din oprettelse, skal du klikke på knappen "Importer til spil", der ligner en mappe med en pil, der peger mod den. Næste gang du åbner "The Sims 2", vil din oprettelse være der.

Tips

Mens du kan bruge et program så simpelt som Paint, kan det være værd at bruge et program med flere muligheder, hvis du planlægger at lave meget brugerdefineret indhold. Photoshop er en mulighed, men hvis du hellere ikke vil bruge penge, er GIMP og Photofiltre begge gratis. Når du har mestret det grundlæggende, kan du vælge at lære at lave mere avanceret tilpasset indhold, der involverer masker. Dette er dog ikke for alle, fordi det indebærer at downloade yderligere programmer til din computer og en masse tid og kræfter til at mestre. Du kan også bruge "The Sims 2 Body Shop" til at oprette Sims på samme måde som du ville oprette dem i "The Sims 2" -spil. På åbningsskærmen skal du vælge "Build Sims" i stedet for "Create Parts", og oprette en Sim ved hjælp af de medfølgende skyderen for at ændre formen på deres funktioner - ligesom du ville gøre i spillet. Når du er færdig, skal du importere din sim til spillet på samme måde som forklaret i trin 6.