Sådan optages lange videoer med fraps

FRAPS er et program til optagelse af medier på skærmen, som du kan bruge til benchmarktest eller til at oprette en film. Optagelse af videoer med FRAPS er enkel; du behøver kun at trykke på en enkelt tast for at starte optagelsen, og derefter trykke på den igen for at afslutte optagelsen. Hvis du har brug for at optage en lang video ved hjælp af FRAPS, skal du sørge for, at FRAPS er konfigureret korrekt, og at du har tilstrækkelig plads på harddisken til dit projekt. Bare husk, at du ikke skal optage ophavsretsligt beskyttede medier uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten.

Trin 1

Åbn FRAPS-programmet. Klik på knappen "Start" og begynd at skrive "Fraps" i søgefeltet; når programmet vises på listen over resultater, skal du klikke på det.

Trin 2

Klik på indstillingen "Film" øverst i FRAPS-vinduet.

Trin 3

Sørg for, at FRAPS gemmer filmene på det største drev, du har, ved at klikke på "Gennemse" og vælge en placering på det drev. Hvis du kun har et drev, betyder den nøjagtige placering ikke noget. Da FRAPS optager film i et ukomprimeret format, er den krævede plads mere, end du ville forvente, så sørg for at du har ikke mindre end 10-20 gigabyte til rådighed. De nøjagtige krav afhænger meget af de indstillinger, du vælger til FRAPS, og af opløsningen på det medie, du optager: hvis du optager HD-indhold, skal du muligvis godt over 100 gigabyte, afhængigt af hvor længe du optager. Du bør lave nogle test for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dit projekt.

Trin 4

Juster FRAPS-indstillingerne, så de passer til din ledige plads på harddisken. Hvis du har et par hundrede gigabyte til rådighed, betyder indstillingerne sandsynligvis ikke noget, medmindre du optager flere timers video. I "film" -indstillingerne kan du ændre, hvor mange billeder pr. Sekund ("fps") du optager med: jo lavere nummer, jo mindre filstørrelse, men jo dårligere vil videoen se ud. Du kan også vælge "Fuld størrelse" eller "Halvstørrelse" som opløsning. Førstnævnte betyder, at videofilen vil være meget større med en meget højere opløsning; sidstnævnte betyder, at videofilen bliver mindre med en lavere opløsning. Igen kan du prøve at prøve, hvad der fungerer bedst for dig.

Trin 5

Åbn det medie, du skal optage, og tryk på tastaturgenvejen for at starte optagelsen. Standardgenvejen er "F9", men du kan ændre det, hvis du vil i afsnittet "Film" i FRAPS.

Tryk på "F9" igen, når du er klar til at stoppe optagelsen. For at se videoklippet kan du enten navigere til det i Windows Stifinder eller bare klikke på "Vis" -knappen i FRAPSs "Film" -indstillinger.