Sådan Stop Automatisk Emoji Udskift Emoticons i Meddelelser til Mac OS X

Hvis du bruger Meddelelser på Mac til som en måde at sende tekster, iMessages, Facebook chat, AIM eller hvad som helst, har du helt sikkert bemærket, at nye versioner af meddelelser i OS X automatisk erstatter et emoticon med en emoji ikon substitution. Mens mange brugere som Emoji-tegn, og de arbejder godt, når de beskeder andre Mac- og iOS-enheder, kan ikke alle være begejstrede med, at deres tekstbaserede humørikoner bliver udskiftet automatisk.

Hvis du hellere vil sende standard humørikoner og ikke har dem udskiftet med Emoji i Meddelelser til Mac, kan du hurtigt slukke for denne substitutionsfunktion.


Og selvfølgelig kan du gå den anden vej, hvis din emoji stoppede med at erstatte emoticons, og du vil have auto-emoji tilbage, kan du skifte det bacon tilbage med dette.

Skift automatisk emoticon til emoji erstatning i meddelelser til Mac

  1. Få et aktivt vindue åbent i Mac OS X, og træk menuen "Rediger" ned
  2. Naviger ned til menuen "Substitutions" og se under "Text Replacements" for "Emoji"
  3. Vælg "Emoji", så det er ukontrolleret at stoppe emoticonet til emoji substitutioner (eller omvendt, tjek Emoji, så emoticon udskiftningerne forekommer)
  4. Skriv dine humørikoner som sædvanlig, sans auto-emoji udskiftning

Juster "Emoji" - Det er værd at bemærke, at du næsten ikke vil skifte alternativet "Udskiftning af tekst" i menuen Substitutioner, fordi det vil slukke for alle genvejstaster til tekst, du har konfigureret i OS X til meddelelserne app, som sjældent er det ønskede resultat. Mange brugere er afhængige af tekstudskiftning for at skrive komplekse emoji-sekvenser uden at vandre rundt i tegnpaletten, du vil miste den slags ting.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad vi taler om her, viser det animerede gif nedenfor, hvordan den automatiske Emoji-udskiftning ser ud i Messages for Mac-klienten, hvis du skriver et standard emoticon-tegn, bliver det straks til Emoji-tilsvarende.

Dette er især nyttigt, hvis du bruger en moderne version af meddelelser i OS X med det øgede mangfoldighedssæt emoji ikoner, men du kommunikerer med brugere på ældre versioner af Mac-systemsoftwaren eller på et andet operativsystem helt, fordi hvis du bruger de nye forskellige emoji ikoner med en person, der ikke har indbygget støtte til dem, de dukker op som en ... mærkelig alien ikon karakter i stedet (ja som et rum alien, virkelig!). Det kunne naturligvis sende den forkerte besked, eller måske den rigtige, hvis du forsøger at fortælle nogen, du er udlænding. Uanset om det er nemt at skifte til og fra i appen Beskeder på Mac, så vælg det, du gerne vil bruge.

Bemærk dette forhindrer ikke Emoji i at blive læst eller set i Messages-appen til OS X, det stopper blot udskiftningen af ​​humørikoner, der konverterer til emoji-tegn. Du kan stadig vælge Emoji-tegn manuelt eller ved at bruge den lille smiley-face-menu ved siden af send-boksen for at bruge og sende Emoji fra meddelelser på Mac.