Sådan ændres miniaturealbumomslaget til musikfiler

Musikfiler, specielt MP3'er, har evnen til at integrere visse oplysninger om lyden i sig selv. Disse oplysninger eller metadata kan indeholde kunstneroplysninger, albumoplysninger inklusive år, producent og genre samt et billede af albumomslaget. Moderne operativsystemer inkluderer muligheden for at læse nogle af disse metadata uden behov for en tredjepartsapplikation og kan vise albumomslaget som filens ikon i stedet for en generisk musiknote (eller et tilknyttet applikationsikon). For at systemet kan vise albumgrafikken, skal du sikre dig, at oplysningerne er korrekt indlejret i filen.

Trin 1

Download og installer den gratis Mp3tag-applikation (se "Ressourcer" nedenfor). Dette værktøj giver mulighed for redigering af integrerede oplysninger i MP3-filer og andre musikfiler.

Trin 2

Åbn Mp3tag. Træk og slip specifikke musikfiler i hovedvinduet, eller indlæs hele dit musikbibliotek via "File> Add Directory."

Trin 3

Fremhæv musikfilen eller albumfiler, og vælg derefter "Tag kilde" på værktøjslinjen. Vælg "Amazon.com" for at søge efter den korrekte albumgrafik og information. En liste over relaterede resultater vises. Vælg den, der bedst passer til de valgte musikfiler. Vælg "Næste".

Rediger om nødvendigt oplysningerne i vinduet "Juster tagoplysninger". Vælg "OK", når du er færdig. Dette gælder de nye oplysninger for musikfilen. Du kan derefter afslutte applikationen eller tilføje illustrationer og oplysninger til et andet album ved at gentage ovenstående trin.