Sådan søger du iOS-indstillinger på iPhone, iPad, iPod touch for at finde eventuelle indstillinger

Vi har alle været der; du vil ændre en indstilling på din iPhone, iPad eller iPod touch, men du kan ikke huske, hvor denne indstilling eller valgmulighed er placeret i appen Indstillinger. Heldigvis takket være en søgefunktion, der er indbygget i iOS-appens indstillinger, behøver du ikke længere at spekulere og pusse rundt for at finde en bestemt indstilling, du kan bare søge efter det ved at skrive det i en søgefelt med skjulte indstillinger.


Indstillinger Søge kræver en moderne iOS-version, og som nævnt, ligner den generelle søgning funktion i iOS, det er noget skjult, så vær ikke overrasket, hvis du ikke har set søgefeltet i appen Indstillinger endnu. Du skal ikke bekymre dig, det er nemt at bruge, og vi viser dig, hvordan du får adgang til denne praktiske funktion.

Sådan søger du indstillinger i iOS

Brug dette til hurtigt at finde og få adgang til indstillinger i iOS:

  1. Åbn appen Indstillinger på iPhone, iPad eller iPod touch
  2. På skærmen for primære indstillinger skal du trykke på og trække ned på indstillingsskærmen for at afsløre feltet "Søg" øverst på skærmen Indstillinger
  3. Indtast dine søgeparametre for at finde de matchende indstillinger i Indstillinger-appen, og tryk derefter på et af resultaterne for at springe umiddelbart til den del af appen Indstillinger

Du får bemærke, at søgeresultaterne også har stien til indstillingen i selve app-appen, hvilket kan gøre dette til et nyttigt hjælpeværktøj til at lokalisere, hvor en mulighed er placeret, og enten gemme den selv eller viderestille den til en anden.

Dette er selvfølgelig meget nemmere end at fiske rundt målløst for en given indstilling, især da nogle indstillinger spredes i hele iOS Settings app og ikke altid på de mest oplagte steder. Som du kan se i søgeeksemplet ovenfor, er forskellige iCloud-indstillinger placeret på seks forskellige steder i appen Indstillinger.

Videoen nedenfor viser indstillingerne for indstillinger i iOS på en iPhone, som du kan se, at den er hurtig og nem at bruge:

Da iOS får ekstra funktioner og kompleksitet, bliver Settings Search stadig mere nyttigt, så næste gang du spekulerer på, hvor du skal ændre en præference eller foretage en justering, glem ikke denne funktion eksisterer, det er sikkert at gøre dit liv lettere .

Selvfølgelig er en anden mulighed at stole på Siri, selvom Siri er lidt mere begrænset. Ikke desto mindre kan du også åbne bestemte indstillinger med Siri ved at stille en anmodning, og du kan endda få Siri til at ændre nogle indstillinger også ved at udstede en ordentlig kommando også.

Evnen til at søge indstillinger er begrænset til de nyere versioner af iOS-systemsoftwaren. Alt tidligere version 9 har evnen, mens tidligere udgivelser ikke gør det. Så hvis du er opdateret på iOS 12, iOS 11, 10 eller videre, er du helt dækket af iOS Settings Search!