Sådan hentes Skype-brugere IP

Skype er en brugervenlig internetprotokol telefon- og chat-tjeneste, der giver pålidelig kommunikation gennem de fleste firewall- og netværksinfrastrukturer, der er forbundet til internettet. Som mange chattjenester sendes kommunikation via Skype til og fra Skype-serverne snarere end direkte til den kontakt, som du kommunikerer med. I visse tilfælde kan det dog være nyttigt at kende din Skype-kontakts IP-adresse, f.eks. Når du ønsker at bruge en anden protokol såsom FTP til at sende en fil.

Trin 1

Klik på knappen "Start", og klik derefter på feltet "Søg". Skriv "cmd" i "Søg" -feltet, og højreklik derefter på kommandolinieikonet, der vises, og klik på "Kør som administrator."

Trin 2

Klik på knappen "Start", og klik derefter på "Programmer". Klik på programgruppen "Skype" i programlisten, der vises, og klik derefter på ikonet "Skype". Skype-applikationsvinduet vises.

Trin 3

Klik på knappen "Kontakter" placeret øverst i vinduet "Skype". Find og klik derefter på en Skype-kontakt, du ønsker at ringe til, fra listen over kontaktpersoner, der vises i Skype-vinduet.

Trin 4

Klik på den grønne "Ring" -knap for at oprette forbindelse til kontakten via Skype. Når kontakten har accepteret opkaldet, og video, lyd eller et øjeblikkeligt svar modtages, oprettes forbindelsen.

Trin 5

Skriv "netstat -nb" på kommandolinjen. Tryk på "Enter" -tasten. Find Skype-programmet, der er anført i den første kolonne i kommandolinjens output. Bemærk de IP-adresser, der er anført for Skype-applikationen.

Trin 6

Naviger til den store fil, du vil overføre ved hjælp af Windows Stifinder. Placer musemarkøren over filen, hold venstre museknap nede, og træk derefter filen over ikonet for den kontakt, der er i chatsessionen. Slip venstre museknap for at starte filoverførslen.

Skriv "netstat -nb" på kommandolinjen. Tryk på "Enter" -tasten, når filoverførslen er startet. Find Skype-programmet, der er anført i den første kolonne i kommandolinjens output. Bemærk den nye IP-adresse, der er tilføjet til listen for Skype-programmet, da det er IP-adressen på den Skype-kontakt, som den store fil overføres til.