Sådan spiller du britiske VHS-bånd på amerikanske VHS-båndafspillere

Hvis du vil afspille VHS-bånd fra Storbritannien på båndafspillere i USA, skal du først vide, at det analoge videoformat i USA er anderledes end i Storbritannien. USA bruger NTSC-standarden, mens Storbritannien bruger PAL-standarden. VHS-bånd, der er optaget i PAL-format, kan ikke afspilles på standard VHS-afspillere i USA, medmindre videosignalet konverteres. Der er forskellige måder at få denne signalkonvertering udført.

Trin 1

Tilslut PAL-afspilleren til konverterboksen. Tilslut tre RCA-kabler til lyd- og video "Out" -stikkene på din PAL VHS-båndafspiller. Tilslut de andre ender af de samme RCA-kabler til de tilsvarende lyd- og video "Input" -stik på PAL til NTSC-konverterboksen.

Trin 2

Tilslut konverterboksen til den amerikanske VHS-afspiller. Sæt enderne af de andre tre RCA-kabelender i lyd- og video "Output" -stikkene på konverterboksen. Tilslut de andre ender af de samme RCA-kabler til de tilsvarende lyd- og video "Input" -stik på den amerikanske VHS-båndafspiller.

Trin 3

Tilslut et fjernsyn (eller skærm). Tilslut de resterende tre RCA-kabler fra "Output" -stikkene på den amerikanske VHS-afspiller. Sæt de resterende ender i de tilsvarende lyd- og video "Input" -stik på tv'et. Indstil tv'et til kanal 3.

Kopier PAL VHS til det amerikanske format. Sæt PAL-båndet i PAL-afspilleren og et blankt VHS-bånd i den amerikanske VHS-afspiller. Indstil den amerikanske VHS-afspiller til "Record". Indstil PAL (UK) VHS-afspilleren til "Play". Sørg for, at alt udstyr er tilsluttet og tændt. Gennemgå signalet på tv'et. Når du er færdig, skal du spole det kopierede "NTSC" bånd tilbage og afspille det for at kontrollere, at det blev optaget.