Sådan ryddes hukommelse fra en Canon-faxmaskine

Selvom de ikke var så populære, som de var før Internettet blev et vigtigt middel til forretningskommunikation, er faxmaskiner stadig en vigtig vare på mange kontorer. De er især nyttige i forretningsdokumenter, når der er behov for en underskrift. Canon fremstiller et antal faxmaskiner, der bruger både inkjet- og laserteknologi til at modtage og udskrive dokumenter. De fleste faxmaskiner gemmer indgående faxer i hukommelsen, så du kan udskrive dem igen, men lejlighedsvis bliver hukommelsen fuld, hvilket resulterer i en fejlmeddelelse. Canon-faxmaskinens hukommelse kan ryddes hurtigt og nemt, så du kan begynde at bruge den igen.

Klik på knappen "Menu".

Tryk på pileknapperne for at rulle gennem indstillingerne på skærmen. Vælg "MEMORY REFERENCE" og klik på "Start / Copy".

Brug pileknapperne til at vælge "DEL. PRINTED RX", og klik derefter på "Start" igen.

Tryk på "*" for at vælge "Ja" fra skærmen. Dette sletter alle dokumenter fra faxmaskinens hukommelse.

Klik på "Stop" for at afslutte.

Tips

Hvis du kun vil rydde nogle dokumenter fra hukommelsen, skal du klikke på "#" i stedet for "*" i trin 4. Følg instruktionerne for at vælge de dokumenter, du vil slette.

Advarsler

Denne metode til at rydde hukommelse er beregnet til Canon inkjet faxmaskine modeller FAX-JX200 og JX210P. Forskellige modeller kan have lidt forskellige knapnavne eller menutitler.