Sådan justeres Klik på Sideknappens hastighed på iPhone X

IPhone X sideknappen udfører et imponerende udvalg af funktioner, der fungerer som en strømknap, en skærmlåseknap, en indkaldelse Siri-knap, indkaldelse af Apple Pay, tilgængelighedsgenveje, en del af snapshotsekvensen, en del af et trin til at tvinge genstart, og mere. Det er meget arbejde for en enkelt iPhone-knap! Nogle af disse funktioner kræver dobbelt tryk eller tredobbelt tryk på sideknappen på iPhone X i hurtig rækkefølge, og mens standardhastigheden kan synes at være acceptabel for de fleste brugere, kan andre måske ønske at justere klikhastigheden for sideknappen på iPhone X for at være lidt langsommere at udføre de samme dobbelte og tredobbelte presse handlinger.

Denne vejledning viser dig hvordan du justerer klikhastigheden for sideknappen på iPhone X.


Bemærk, at dette er specifikt for iPhone X-enheder uden den traditionelle startknap, men hvis du har en iPhone eller iPad med en startknap, kan du også ændre klikknappen til startknappen i iOS, hvis det er nødvendigt.

Sådan justeres Klik på Sideknappens hastighed på iPhone X

 1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone
 2. Gå til "General" og derefter til "Accessibility"
 3. Tryk på "Side knap"
 4. Juster klikhastigheden som ønsket ved at trykke på en af ​​tre muligheder:
  • Standard - standard dobbelttryk og tredobbelt trykhastighed, hvilket er ret hurtigt
  • Langsom
  • Langsomt - giver mulighed for især langsommere dobbelttryk og tredobbelt tryk på Sideknappen for at aktivere de relaterede funktioner

 5. Afslut indstillinger når de er tilfredse

Klikknappen på sideknappen ændrer sig straks, hvilket gør det muligt at teste forskellen med det samme uden at forlade indstillingerne. Du kan også vende tilbage til indstillingerne for at justere sideknappens klikhastighed til enhver tid selvfølgelig.

For mange brugere, der forlader standardindstillingen, er det hensigtsmæssigt, men nogle andre brugere af iPhone X kan sætte pris på at have mere plads og tilgivelse, når de dobbelttrykker og tredobles ved at trykke på sideknappen på iPhone X. Du kan også finde ud af, at reducering af klikhastigheden rent faktisk hjælper med at stoppe ved et uheld indkalde nogle af funktionerne, som Apple Pay eller tilgængelighed genvej, da pressen hastighed er lidt mere bevidst. Prøv det selv og se, hvad der virker bedst for dig.

Som standard vil en dobbeltklik på sideknappen på iPhone X hente Apple Pay-genvejsknappen, og en tredobbelt tryk på sideknappen fremkalder genvejstasterne. Du kan også justere en af ​​disse specifikke indstillinger eller slukke dem helt, hvis de ikke fungerer for dig som implementeret.

Det er klart, at dette vedrører iPhone X, som har et omdesignet kabinet, der hidtil er unikt for den specifikke hardware. Formentlig gælder dette for andre iPhone- og iPad-modeller, der går med en fuldskærm og grøft på Home-knappen, hvilket virker som den uundgåelige designretning Apple går på iOS-hardware. Men for enheder, der har en Home-knap, kan du justere klikknappen på Home-knappen på iPhone og iPad som beskrevet her, hvis det ønskes.

Har du spørgsmål eller kommentarer til justering af klikhastigheden for sideknappen på den nye iPhone? Del med os i kommentarerne nedenfor!