Sådan konverteres en YouTube-video til WMV gratis (6 trin)

WMV eller Windows Media Video er et filformat designet til Windows Media Player. De fleste YouTube-konverteringsprogrammer kan kun konvertere videoen til MP4- eller FLV-format. Selvom en video fungerer fint i dette format, kan den ikke afspilles i Windows Media Player. For at gøre dette skal YouTube-videoen konverteres til en WMV-fil.

Konvertering af YouTube-videoen

Trin 1

Konverter videoen på KeepVid-webstedet. Indtast video-URL'en i det angivne rum, og klik på "Download".

Trin 2

Indtast sikkerhedskrypteringskoden, og klik på "Send". Vælg en ny kode, hvis du ikke kan læse den, der vises.

Vælg at downloade enten en FLV-fil (lav kvalitet) eller MP4 (høj kvalitet). Højreklik på downloadlinket, og vælg "Gem link som." Indtast et filnavn, og klik på "Gem".

Konvertering af FLV- eller MP4-filen til WMV

Trin 1

Download en WMV-konverter. Gå til webstedet Konverter filer, og klik på "Gratis download." Klik på knappen "Download", og vælg "Gem fil" for at begynde at downloade AVS Video Converter.

Trin 2

Installer WMV-konverteren. Dobbeltklik på ikonet ".Exe" og klik på "Kør". Vælg et sprog, accepter licensaftalen, vælg en destination på din computer, og klik på "Installer". Klik på "Udfør" for at starte applikationen.

Konverter til WMV. Vælg "Til WMV" i topmenuen. Klik på "Gennemse" ud for "Indtast filnavn." Vælg YouTube-filen, og klik på "Åbn". Klik på "Konverter nu." Denne proces kan tage så lang tid som 30 minutter afhængigt af filstørrelsen.