Sådan tilsluttes et trådløst spionkamera til WiFi

Der er mange grunde i dag til at ønske et ekstra niveau af sikkerhed og kontrol. Hvis du leder efter en relativt billig og nem måde at have et ekstra overvågningsniveau over vigtige områder i dit liv, så kan et trådløst spionkamera muligvis passe til dine behov. Disse enheder kommer i en række former og størrelser og har forskellige måder at oprette forbindelse til din trådløse internetforbindelse på. Nogle enheder kan tilsluttes direkte til din computers USB-port og kræver ingen ekstern strøm eller konfiguration. Andre modeller fungerer uafhængigt og skal konfigureres korrekt til at forbinde dit netværk og streame data. Afhængigt af hvilken type kamera du beslutter dig for, skal processen ikke tage mere end et par minutter at lære og gennemføre.

Trin 1

Vælg og køb en passende kameraenhed til dine behov. Hvis du har problemer med at finde et trådløst spionkamera, skal du kontrollere linkene i afsnittet om ressourcer i artiklen.

Trin 2

Tag din enhed ud af emballagen, og pas på, at ingen små stykker går tabt. Hvis din enhed kræver ekstern strøm, skal du installere de korrekte batterier i enheden.

Trin 3

Fuldfør enhedens opsætning, og bestem en passende placering til placering af kameraet. Hvis du bruger kameraet som tyverisikring, skal du have et vidvinkelbillede af det berørte sted. Hvis du i stedet ønsker at bruge det som en babyovervågning, vil du have en mere stram vinkel på babyens krybbe eller legeområde.

Trin 4

Monter eller placer kameraet på det ønskede sted, og tænd det om nødvendigt. Hvis enheden fulgte med software til din computer, skal du installere softwaren på din lokale harddisk.

Trin 5

Åbn den tilknyttede software til dit kamera, eller forsøg at få direkte adgang til dit kamera ved hjælp af den korrekte protokol som dikteret af enhedens dokumentation. Hvis din enhed ikke opretter forbindelse direkte til din computer, skal du sikre dig, at dit kamera er i stand til at oprette forbindelse til dit trådløse netværk. På ældre enheder kan dette kræve, at du åbner din routers indstillingsmenu og tilføjer din enhed manuelt til netværket. På de fleste nyere trådløse kameraer er det slet ikke nødvendigt at gå ind i din routermenu, og du kan simpelthen konfigurere enheden direkte fra din computer ved hjælp af den medfølgende software.

Gem alle konfigurationsindstillinger. Hvis du ikke føler, at du har en klar nok visning af det ønskede område, skal du sørge for, at dette ikke er resultatet af softwareindstillinger, før du beslutter at genmontere kameraet helt. For mere information om din enhed og korrekte opsætningsteknikker, se i den medfølgende dokumentation eller på producentens websted.