Sådan dæmpes faner i Chrome Afspiller lyd / video

Vil du slå lydblæsning fra en browser-faneblad i Google Chrome? Selvfølgelig gør du! Få ting er mere irriterende, når du surfer på internettet end at afspille video og automatisk afspille lyd, der starter, når du lægger en webside.

Snarere end at forsøge at finde frem til den forbrydende mediekilde for sprøjtning, er det bedre at slå lyden af ​​tavlen, hvilket vil tavle enhver lyd fra websiden, uanset om den er i en video eller indlejret film eller et lydspor eller på anden måde . Dette er et godt tip, uanset om du bruger sporadisk Google Chrome, eller hvis du indstiller det som din Macs standard browser (og ja, en lignende funktion er også tilgængelig for Safari).

Sådan dæmpes en browser-faneblad i Chrome

Dette vil tavle enhver lyd fra en Chrome-browser faneblad. Tricket gælder for Mac, Windows og Linux versioner af Chrome:

  • Højreklik på fanen afspilning af lyd eller video, og vælg "Mute Tab"

Hvis du ikke er sikker på, hvilken fane der sprænger lyden, skal du kigge efter det lille højttalerikon, der angiver, hvilken Chrome-fane der afspilles lyd.

Videoen nedenfor viser, at du dæmper en Chrome-browser-faneblad, der sprænger irriterende lyd fra en autoplaying-video på CNN:

Sådan afbryder du en browser-faneblad i Chrome

Du kan også deaktivere browserens faneblad ved at højreklikke på fanen igen og vælge "Unmute Tab", hvis du beslutter dig for at høre lyden eller videoen igen fra den pågældende browser-faneblad i Chrome.

Mens dette gælder for Google Chrome-browseren, kan du finde de nøjagtige samme fremragende egenskaber i Safari-browseren med et lignende sæt tricks, herunder at vise, hvilke Safari-faner der afspilles lyd og derefter dæmpe Safari-fanen, der afspiller lyd eller video i Mac OS .

Denne funktion bruges kun i dev-kanaler i Chrome-browseren, men er nu standardiseret og inkluderet i moderne versioner af Google Chrome-webbrowseren. Hvis du ikke har funktionen, skal du sørge for at opdatere Chrome for at få mulighed for at dempe lydblæsning ud af faner. Hvis du bruger en ældre version af Chrome og ikke kan opdatere uanset årsagen, kan du aktivere funktionen manuelt i Chrome ved at gå til URL'en "chrome: // flags / # enable-tab-audio-muting".