Rickroll Terminal med curl

Har du nogensinde ønsket at du kunne finde en ny kreativ måde at rickroll dine specielt tech savvy venner på? Næsten ingen er narret af de tilfældige YouTube-links længere, og URL-kortkødere alene er ikke altid nok, men nu kan du bringe den vedvarende irriterende rickrolling til Terminal OS X og Linux ved at køre en simpel, ret uskadelig udseende. Hvad sker der, når du eller den mistænkte kører det? Du får en fuld ASCII-gengivelse af den berygtede Rick Astley-video, men bedst af alt er den komplet med lyd, så sørg for at de har deres højttalere skruet op eller hovedtelefoner på.

Prøv det selv, og start derefter rickrolling dine venner. Tænd for dine højttalere, start Terminal, og kør følgende kommando:

curl -L http://bit.ly/10hA8iC | bash

Linket bit.ly udvides til følgende github-URL:

curl -L https://raw.githubusercontent.com/keroserene/rickrollrc/master/roll.sh | bash

Vigtig note: Det er usædvanligt dårlig sikkerhedspraksis at blinde køre tilfældige scripts fundet på internettet. Dette er tilfældet open source, og koden kan ses på github for dem, der er nysgerrige i at se, hvordan det virker og bestemme, om det er rimeligt med deres egne sikkerheds- og privatlivsnormer.

Læn dig tilbage og nyd de 80 s dansbevægelser i ASCII.

Hvis du vil sende denne til en ven eller kollega, skal du sørge for at bruge bitly eller et andet URL-kort til at skjule bash scriptet, ellers med det udvidede det læses som "rickrollrc / master / roll.sh" hvilket gør det helt klart, hvad er ved at ske.

Åh, og hvis du er en sys administrator eller har adgang til someones .bash_profile, kan du virkelig få noget kaos ved at aliasing en fælles kommando til dette eller endda bruge det som din modd hvis du vil trolle alle, der logger ind på en server eller boks.

At være April Fools Day, vi kan ikke lade iOS-brugerne have det sjove, ikke?

Tak til Peter for at sende dette ind!