Sådan overføres fotos fra computeren til et SD-kort

Uanset om du vil gemme nogle gode fotos på dit SD-kort eller overføre fotos tilbage til dit SD-kort, er det meget let at sætte fotos fra din computer på et SD-kort og vil kun tage et par minutter. SD-kortlæseren er en USB-plug-in-enhed, der giver dig mulighed for nemt at overføre billeder og data fra kortet til din computer. Men disken kan også bruges omvendt til at sætte fotos tilbage på SD-kortet.

Trin 1

Sæt SD-kortet i stikket på din SD-kortlæser. Sæt det i USB-drevporten på din computer.

Trin 2

Åbn menuen "Denne computer" til pc'er eller "Enheder" -drevet til Mac'er. SD-kortet skal vises som et nyt drev i menuen. Åbn kortets mappe.

Trin 3

Åbn mappen på din computers harddisk, der indeholder de billeder, du vil overføre til SD-kortet.

Trin 4

Fremhæv alle de filer, du vil overføre. Du kan fremhæve flere filer samtidigt ved at klikke på en fil en gang. Hold derefter "Skift" -tasten nede, og brug retningspilene til at fremhæve flere filer, eller du kan placere musen over en anden fil og holde "Skift" -tasten, mens du klikker en gang på filen.

Trin 5

Højreklik med musen, og vælg "Kopiér" i menuen.

Trin 6

Åbn SD-kortets mappe igen, og højreklik med musen, og vælg "Indsæt" i menuen for at kopiere filerne til SD-mappen. Du kan også trække og slippe filerne fra mappen på din harddisk til SD-kortets mappe.

Prøv at afbryde og tilslutte SD-kortlæseren igen for at sikre, at fotos er overført med succes.