5 iPhone Kamera Tips til at gøre dig til en bedre fotograf

Mange iPhone brugere er helt afhængige af iPhone som deres kamera, så hvorfor ikke tage de bedste billeder muligt? Det er, hvad disse kamera app tips er til, hjælper dig med at få bedre fotos og gøre dig til en bedre fotograf ved at udnytte nogle af de fantastiske funktioner, der er indbygget i kameraappen.

1: Forbedre billedkomposition med nettet

Det valgfrie rutenettet er overlejret i kameraets appfinder, når du tager billeder, og uanset hvilket fotografiværniveau du kan få, får du bedre sammensætning ved at gøre det lettere at følge tredjelandets regel.

  • Gå til appen "Settings" i iOS og vælg "Photos & Camera", og skift derefter "Gitter" til ON-positionen

Det kræver bestemt øvelse at mestre sammensætningen, men ved hjælp af Gitter hjælper det virkelig, og det er ret garanteret at hjælpe nogen billeder.

2: Få den ønskede belysning med eksponeringslås

Arbejder med udfordrende lysforhold? iPhone kamera overvåger kontinuerligt et skud? Lås i nogle bedre belysning med funktionen Exposure & Focus Lock:

  • Peg kameraet på den belysning, du vil bruge, og tryk så og hold for at låse eksponeringen for disse forhold
  • Pan rundt og tag den låste eksponering med dig, og tag et billede som normalt

Husk, at denne funktion faktisk låser både eksponeringen og fokuserer sammen, så den kan også bruges til at mestre udfordrende dybdesituationer.

3: Gå stort med panoramakameraet

Brug af iPhone's Panorama-funktion er super let, men det forvirrer stadig nogle:

  • Skru fra hele kameraapplikationen helt til venstre for at vælge "PANO"
  • Tryk let på lukkerknappen som sædvanlig, og bevæg derefter langsomt kameraet vandret for at tage et panoramabillede, tryk på lukkeren igen, når du er færdig, eller du kan bare lade tidslinjen løbe ud

Panorama-tilstanden er ret simpel, men her er to ekstra tricks: du kan skifte skydevejledning med et tryk, og mindre kendt kan panorama kameraet også bruges lodret også, hvilket er fantastisk til at tage billeder af høj eller lang tid, uanset om det er en billede med din mor ved siden af ​​Yao Ming, en multi-story bygning, en lang vej eller et højt træ.

4: Tag bedre action skud med Burst Mode

Burst Mode er en fantastisk funktion, der for nylig blev introduceret til iPhone-kameraet, og det kan virkelig hjælpe, når du tager actionbilleder af bevægelige genstande, sport, dyr og næsten alt andet i bevægelse. Det er super nemt at bruge:

  • Hold kameraudløserknappen nede for kontinuerligt at skyde fotos, slip for at stoppe

Burst-funktionen virker bedst på nyere iPhone-modeller, men det kan stadig fungere for at fange action- og hurtigbrandbilleder på ældre enheder, bare ikke så hurtigt.

Bortset fra de indlysende anvendelser med actionbilleder og bevægelige objekter, er Burst Mode også godt for portrætter at fange subtile ændringer i udtryk, og på en lettere note er det sjovt, fordi du kan kombinere billederne senere til animerede gifs eller et actionorienteret diasshow. Du kan lære mere om burst-funktionen her.

5: Tilføj drama ved at optage med farvefiltre

Vil du tilføje et retro touch eller et dramatisk kig på dine fotos? Skyd med et af de indbyggede farvefiltre, der er føjet til iOS. Brug af dem er nemt:

  • Tryk på de tre overlappende cirkler i kamera-appen for at få adgang til filtre
  • Tryk på filteret for at skyde med det pågældende filter aktivt

Min personlige præference er for sort / hvid (som du også kan omdanne billeder til b & w efter det faktum at bruge det samme filterværktøj), men de andre bundtede effekter er også gode. Der er 8 samlede alternative filtre, der er indbygget i kamera- og fotosappen til iOS, så prøv dem bare have det sjovt.

Går ud over de indbyggede filtre og farveeffekter, kan du gøre mere avanceret efterbehandling med tredjeparts apps. iPhoto og Photoshop til iOS er nogle almindelige valg, men den gratis Snapseed-app er et glimrende valg, ligesom populære apps som Afterlight og VSCO Cam.